“MA, SAMO UZIMAJ, A AKO LJUBAV PRESTANE…” Fatalna Srpkinja Milica koja je udata za MILIONERA progovorila o PREDBRAČNOM UGOVORU

Showbizz

“MA, SAMO UZIMAJ, A AKO LJUBAV PRESTANE…” Fatalna Srpkinja Milica koja je udata za MILIONERA progovorila o PREDBRAČNOM UGOVORU

Milica Polskaja, influenserka iz Srbije, koja je udata za milionera iz Kazahstana, na Instagramu je odgovarala na pitanja pratilaca, te se između ostalog dotakla i predbračnog ugovora.

“Verenik hoće predbračni, misli da ću mu uzeti nasledstvo”, glasilo je pitanje jedne pratiteljke koja je želela da čuje savet od Milice.

“Ja pojma nemam oko predbračnih ili bilo kakvih ugovora. Ljubav je ljubav. Ako ljubav prestane, ja sam u fazonu ne treba mi ništa osim slobode. Tako nekako”, odgovorila je fatalna Srpkinja, koja je nedavno takođe odgovarala na pitanja pratilaca i ponovo izazvala reakcije.

“Tvoja tajna za dugotrajnu vezu”, pitali su je tada.

“Nekada mora i on da bude u pravu, ne samo ja hahahaha. Kompromis je tajna. Podrška. Nekada on meni, nekada ja njemu”, smatra Milica.

“Misliš li da žena treba da uzima poklone od momka ili ne dok se ne uda? (skupe poklone)”, pitala je jedna pratiteljka, a influenserka je odgovorila: “Meni je muž poklonio Audi TT dok smo se zabavljali… Tako da, uzimaj. Mislim, tada me je valjda verio… ne sećam se više kada je šta bilo. Imam i dalje taj auto”.

Milica sa suprugom i njihovo četvoro dece živi u Almatiju u Kazahstanu. Na Instagramu ima oko 350 hiljada pratilaca koje redovno “časti” izazovnim fotografijama. (Kurir.rs)