ZA NOVU GODINU PAPRENE CENE Evo uz koga je ubedljivo najskuplji doček u Beogradu: Po osobi SUMA od koje će vam se zavrteti u glavi

Showbizz

ZA NOVU GODINU PAPRENE CENE Evo uz koga je ubedljivo najskuplji doček u Beogradu: Po osobi SUMA od koje će vam se zavrteti u glavi

U Beogradu će, kao i svake godine, biti bogat i šarenolik doček Nove godine, pošto će brojne zvezde i popularni pevači u 2024. godinu ući sa publikom u srpskoj prestonici. Mediji su istraživali uz kog izvođača je ubedljivo najskuplji doček 2024. godine, a odgovor će mnoge iznenaditi. Ne zbog toga što se ne radi o velikoj zvezdi, već zbog cifre i to po osobi.

Reč je o dočeku uz Vlada Georgieva u jednoj konobi u Beogradu koja važi za “top of the top” kada je reč o kvalitetu, a ukoliko tu i uz ovog poznatog kantautora želite da uđete u 2024. godinu potrebno je da izdvojite čak 500 evra! Radi se o ceni po osobi, a ista podrazumeva hranu prve klase tokom cele noći, kao i šampanjac. Prednost je i intimnija atmosfera.Doček uz Vlada ubedljivo prednjači po skupoći, a u nastavku pogledajte koliko jkošta doček uz ostale pevače koji pevaju u Beogradu.

Novosadska barbika peva u jednom beogradskom hotelu, a cena po osobi se kreće od 190 do 350 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice. Seka peva u jednom hotelu, a cena karte po osobi kreće se od od 180 do 200 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice.

Aleksandra Prijović

Mlada zvezda za doček takođe peva u prestonici, a cene karata bile su 170, 190, 210, 240 i 270 evra po osobi.

Elma Sinanović i Dejan Matić

Mesta za barskim stolom sa barskim stolicama (kompletna večera) su 70 i 90 evra, dok su cene karata za sedenje za svečanim stolom 130, 160, 190 i 210 evra.

Sloba Radanović i Barbara Bobak

Cena po osobi se kreće od 100 do 180 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru. Piće se plaća po utrošku.

Aca Lukas i Sanja Vučić

Cena po osobi se kreće od 170 do 250 evra.

Đani i Jana

Cena po osobi se kreće od 100 do 170 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri.

Darko Lazić, Andreana Čekić i Džejla Ramović

Cena po osobi se kreće od 130 do 240 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: M. J.