“JA SPAVAM, A MUŠKARAC ZVONI NA VRATA I PRIČA BOJANU DA SMO U VEZI” JK progovorila o krahu braka sa Karićem: Obuzeo me je STRAH

Showbizz

“JA SPAVAM, A MUŠKARAC ZVONI NA VRATA I PRIČA BOJANU DA SMO U VEZI” JK progovorila o krahu braka sa Karićem: Obuzeo me je STRAH

Jelena Karleuša se za Bojana Karića, sina Sretena Karića, udala u septembru 2004, prvo u crkvi, a potom u Vili Jelena. Javnost je brujala o ovom braku, ali i razvodu koji je usledeo samo tri meseca kasnije. Karić je svojevremeno otkrio u jednom intervjuu da je “prsten skinuo čim se razveo”, a sada je Jelena Karleuša, gostujući u jednom podkastu, otkrila šta je prethodilo razvodu:

– Nakon venčanja na vrata nam je došao muškarac i rekao Bojanu da je u vezi sa mnom. Spavala sam u tom trenutku, a Bojan mi kaže: ‘Jelena, došao je čovek na vrata i kaže da je sa tobom u vezi, da želiš da se razvezdeš od mene i da mu rodiš decu, hajde ustani da vidimo o čemu je reč’! Obuzeo me je strah”, rekla je Jelena i nastavila:

– Pokušala sam da objasnim Bojanu da je to namešteno, ali sam videla da mu se skupilo sve ono što su mu pričali o meni. Spakovao je svoje stvari i izašao iz stana, nije ga bilo nekoliko dana. To me je jako naljutilo, nije mi verovao. Spakovala sam stvari, izašla iz stana i otišla kod majke. Pozvala sam Bojanovu majku Slavicu i rekla da mi advokat pošalje papir na kome će pisati sporazumni razvod. Ništa nisam tražila.

Podsetimo, Jelena se 2008. godine udala za fudbalera Duška Tošića s kojim je dobila dve ćerke. Jelena je na svadbi bila u sedmom mesecu trudnoće, a mediji su o njenom venčanju pisali kao o “svadbi decenije”. Kurir.rs/ Mondo/ preneo: M. J.