Nasilnik na Palama maltretirao ženu, uputio joj stravične prijetnje: “Hoćeš li sad da te snimim kao što je bilo u Gradačcu?”

Region

Nasilnik na Palama maltretirao ženu, uputio joj stravične prijetnje: “Hoćeš li sad da te snimim kao što je bilo u Gradačcu?”

Nakon potvrđivanja optužnice rješenjem suda prema optuženom je produžen pritvor koji može trajati najduže godinu dana, odnosno do nove odluke suda. Paljanin se tereti da je u septembru ove godine u večernjim časovima, u porodičnom stanu na Palama, pijan maltretirao suprugu i prijetio da će je raznijeti bombom.

Nasilnik je ženi prijetio da će je silovati, te prijetio riječima “Hoćeš li sad da te snimim kao što je bilo u Gradačcu”, aludirajući na trostruko ubistvo u tom mjestu, a jedno do njih je ubica prenosio uživo na Instagramu. Tada je ubijena Nizama Hećimović.

– Drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio je spokojstvo i duševno zdravlje člana svoje porodice, na način što je svojoj supruzi C. B. govorio da će je ubiti, kao i da će ubiti i deset ljudi, a da je ona jedanaesta. Psovao joj je, prijetio i vrijeđao, navodi se u činjeničnom opisu krivičnog djela za koje je osumnjičen, prenosi Srpskainfo.

Pored toga, na teret mu se stavlja da je u džepu svoje jakne, kao i u vozilu “’golf 4’” neovlašteno držao ručnu crnu bombu M-75 i ručnu zelenu bombu M-75”, čije držanje je građanima zabranjeno Zakonom o oružju i municiji.

Pritvor optuženom nakon hapšenja određen je zbog opasnosti da će ponoviti krivično djelo. Izvor: N1