Detalji tragedije u kojoj su poginuli braća, sestre i rođak: Plamen progutao petoro mališana

Region

Detalji tragedije u kojoj su poginuli braća, sestre i rođak: Plamen progutao petoro mališana

Žrtve su uzrasta 2, 4, 5, 11 i 13 godina, a njihov identitet nije još uvek objavljen

U velikom požaru koji je izbio u jednoj kući u Bulhed Sitiju u severozapadnoj Arizoni nastradalo je petoro dece. Deca su bila sama kod kuće u blizni reke Kolorado kada je izbio požar. Kako prenosi “Daily mail”, žrtve su uzrasta 2, 4, 5, 11 i 13 godina, a njihov identitet nije uvek objavljen.

Četvoro dece su bila braća i sestre, a peto dete je bilo rođak, prema Emili Fromelt, portparolki policijske uprave Bulheda.Majka žrtve za koju se veruje da je petogodišnji dečak napisala je na Fejsbuku:

 “Mama te toliko voli da nemam reči. Ne znam šta da kažem, ne znam šta da mislim, volela bih da si ovde sa mnom. Tako mi je žao druže, toliko te volim. Tako lepa duša, tako mlada. Počivaj u miru sa ostalo četvoro prelepe dece.”

U drugom postu je podelila:

“Imala sam samo pet godina sa njim, molim te, vrati mi moju bebu.”

Uzrok požara se još istražuje. Pripadnici gradske policije i vatrogasnih službi i drugih agencija, uključujući federalni Biro za alkohol, duvan, vatreno oružje i eksploziv (ATF), istražuju poreklo požara. Lens Ros, službenik za informisanje javnosti za školski okrug Bulhed, rekao je za “AZ Central” da je jedno od dece bilo u vrtiću u obližnjoj školi Desert Veli.

“To je zajednica koja raste, ali, u suštini, to je još mala zajednica. Dakle, kada se ovakve stvari dogode, ljudi se okupljaju”, rekao je Ros. (Telegraf.rs)