“Verica mu peva, dok ga Marija drži”: Saša Popović je video Maria, pa opisao scenu iz njihovog doma u Americi

Showbizz

“Verica mu peva, dok ga Marija drži”: Saša Popović je video Maria, pa opisao scenu iz njihovog doma u Americi

Muzička zvezda Marija Šerifović dobila je sina pomoću surogat majke. Dečak Mario se rodio u Americi, gde pevačica trenutno i dalje boravi, a uskoro se očekuje da će se vratiti za Beograd.

Kreativni direktor “Granda”, Saša Popović, oglasio se ovim povodom. – Ako bude potrebno, čuvaćemo ga, nije nikakav problem – našalio se Popović i otkrio kako je saznao da Marija ima sina Maria.

– Stvarno sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavestila me je naša PR-ka Vesna Milanović, ja sam baš tada bio u Opatiji i mislio sam da je neka lažna vest, da je nemoguće. Okrenuo sam Mariju na video poziv i kad se javila držala je dete u naručju. Mislio sam da je od nekog uzela dete, da je to neka fabrikovana priča. Međutim, ispričala mi je celu priču, kako je sve iznela. Bio sam iznenađen i radostan, jer znam koliko je želela da ima svoje dete – rekao je Popović, koji je zatim Mariju detaljno sve ispitao.

– Prvo sam je pitao na koji način, otkud njoj to dete… Ispričala mi je ono što je rekla i javno, da je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, da nije uspela i da je uradila to varijantom surogat majke i da su njene jajne ćelije i da je DNK deteta njen, da ima sve njene parametre – priča Saša i otkriva kako je izgledao njihov video poziv.

– Video sam Vericu Šerifović pored Marije kad mi se javila. Ona je u Los Anđelesu tada bila i to je bilo oko 11 sati uveče kod nas, a kod nje je bilo 10 pre podne. I vidim da Verica peva malom “Oči,oči” od Suzane (smeh). Rekao sam “Čekaj, rekla si da hoćeš muško dete”, kaže “Muško je”, ja onda “Da ima plave oči”, kaže “Ima plave oči”, rek’o dobro, a da li će imati plavu kosu, to ćemo videti kad poraste – našalio se direktor u razgovoru za “Grand” i odgovorio na pitanje koje javnost zanima, a to je da li će Marija ostati član žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

– Hoće, verujem da hoće, nema razloga da neće. A i ona meni kaže, da je nosila trudnoću, ne bi mogla da iznese, to bi za nju bilo naporno. Ja samo čekam da u nekoj emisiji podigne malog i da kaže “Evo nas, tu smo” – zaključio je Popović. (Telegraf.rs)