Prija zabranila Filipu da radi s drugim pjevačicama: “Iz naše kuće ništa neće otići dalje!”

Showbizz

Prija zabranila Filipu da radi s drugim pjevačicama: “Iz naše kuće ništa neće otići dalje!”

Aleksandra Prijović zabranila je suprugu Filipu Živojinoviću da radi s drugim pjevačicama. Kako prenose mediji, ona želi da njen muž bude samo njen saradnik, eventualno i Brenin, ukoliko ona to poželi. Otkako je Prija počela vezu, a kasnije i uplovila u brak s Filipom, koji je s vremenom postao i autor njenih pjesama, ali i producent, njena karijera je podignuta na viši nivo.

Za samo nekoliko godina postala je jedna od najvećih zvijezda u regionu. Sa samo 28 godina pjevačica je napunila najveće hale širom regiona, čak 14, zakazala je i nove, za godinu pred nama, a ono zbog čega ljudi ovoliko obožavaju pjevačicu, pored njenog glasa, jesu i pjesme, koje je između ostalih autora pisao i njen suprug.

Prije nego što je krenuo Aleksandri da radi pjesme, on je sarađivao samo s Lepom Brenom, kojoj je uradio veliki hit “Boliš i ne prolaziš”. Međutim, mnoge pjevačicine kolegice poželjele su da Živojinović i njima napiše pjesmu, ali kako prenose mediji, Aleksandra se protivila tome, pa do toga nije ni došlo.

– Mnoge pjevačice su oduševljene Aleksandrinim uspjehom, ali i njenim pjesmama. Jedna njena kolegica poželjela je da i ona na svom albumu ima Filipovu numeru, ali Prija nije dala. Rekla je, da iz njihove kuće pjesma nigdje neće izaći, da može da radi za nju ili za Brenu.

Njenoj kolegici je to bilo čudno, ali se nije naljutila, već je kontaktirala s nekim drugim producentima i tekstopiscima, koji su joj napisali nove pjesme. Još neke pjevačice su bile zainteresovane da im Živojinović bude saradnik, a to me ne čudi, jer su sve pjesme koje je napisao postale hitovi. Zasad je tako, sad vrijeme će pokazati da li će se nešto promijeniti i da li će Filip u budućnosti sarađivati i s drugim pjevačicama – prenose mediji. (express/kurir)