(VIDEO) Ovo je jedini dečko Marije Šerifović kojeg je javnosti predstavila: Nisam mogla ni da pretpostavim da će nam se dogoditi emocije

Showbizz

(VIDEO) Ovo je jedini dečko Marije Šerifović kojeg je javnosti predstavila: Nisam mogla ni da pretpostavim da će nam se dogoditi emocije

Vijest da je Marija Šerifović postala majka odjeknula je poput bombe u javnosti. Ona je 2. decembra dobila sina Maria preko surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama, dok o ocu svog djeteta nije željela da govori.

Srpska pjevačica istakla je da postoji ugovor o povjerljivosti zbog kojeg ne smije da govori o ocu njenog sina, kojem će, kada dođe vrijeme objasniti sve. Kako za Marijin privatan život vlada interesovanje veće nego ikad, posebno zbog toga što njene partnere ili partnerice javnost nije upoznala pa je uvijek ostavljala prostora za nagađanje. Mariju su povezivali s raznim djevojkama i muškarcima, ali veza s crnogorskim pjevačem i glumcem, Slavkom Kalezićem bila je je jedina koja je predstavljena javnosti. Story je te 2008 godine objavio da je pjevačica grandioznih poslovnih uspeha, ljubavnu sreću pronašla upravo pored talentovanog crnogorskog glumca Slavka Kalezića, sa kojim je tad već četiri mjeseca uživala u uzbudljivoj romansi punoj slatkih iznenađenja, pisao je tada Story.

Iako prvi susreti i lijepa druženja nisu nagovještavali da će se između njih roditi iskrene emocije, Marija koja je tada imala 23 godine i njen godinu dana mlađi partner bili su sigurni u snagu svoje ljubavi. Ekskluzivno za „Story”, pobjednica „Evrosonga” i crnogorski glumac otkrili su detalje svoje nježne veze:

 

– Nas dvoje smo se upoznali posredstvom zajedničkih prijatelja i dugo smo bili samo drugovi, a ovo što nam se sada dešava samo je dokaz da je izreka „nikad ne reci nikad” istinita – prvi put je Marija ispričala detalje svog ljubavnog života, i dodala:

– Isprva nisam mogla ni da pretpostavim da će nam se dogoditi emocije. Njegovali smo drugarski odnos, uživala sam u dugim razgovorima sa Slavkom, koji je vrlo elokventan, dijelila sa njim mnoge stvari koje su mi se dešavale… I, odjednom, shvatila sam da nas veže nešto više od prijateljstva, što mi je, iskreno, bilo teško da priznam sebi, a naročito njemu.

Story je tada napisao da je ovu crnokosu Kragujevčanku, poznatu po izuzetnoj skromnosti mogao da osvoji samo lijepo vaspitan i duhovit mladić poput Slavka.

– Ja sam osoba koja ne trpi nekakve filmske izlive ljubavi i ne volim kada vidim da pojedinci osvajaju krupnim poklonima i luksuzom. Oduvijek sam govorila da sam jedna od onih kojima sitnice život znače, ali tek malobrojni shvataju šta je to. Dopada mi se to što je Slavko duhovit, zabavan, kulturno i tradicionalno vaspitan… Pored toga, sviđa mi se što veoma pažljivo gradi svoju karijeru i veoma je talentovan i za glumu i za muziku. Među nama je sve jednostavno i to je ono što mi se najviše sviđa“.
Slavko nijednog trenutka nije mario za predrasude i polemike o njenoj navodnoj naklonjenosti istom polu, koje su Mariju pratile od početka blistave karijere. Međutim, njihov emotivni odnos nije trajao dugo, te su prekinuli nakon šest mjeseci veze. senzacija.ba