DUŠICA JAKOVLJEVIĆ “CIMALA” TAŠKETA 20 PUTA U PET UJUTRU, nakon propuštenih poziva umešala se Viki “Ljubavi zašto ga zoveš…”

Showbizz

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ “CIMALA” TAŠKETA 20 PUTA U PET UJUTRU, nakon propuštenih poziva umešala se Viki “Ljubavi zašto ga zoveš…”

Dušica Jakovljević prisetila se jednom prilkom svog “velikog pijanstva” a povezano je sa pevačicom Viki MIjković i njenim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom. Naime, Dušica Jakovljević je jednom prilikom ispričala anegdotu koja joj se dogodila i nasmejala sve.

– Dušice, navedi svoje najveće pijanstvo – rekao je voditelj u emisiji “Amidži šou”.

– Moram da navedem Zlatibor, u jednom lokalu gde sam bila, koji se nalazi iza ćoška. Ja sam nastavila pravo i izgubila sam se. Ja se napijem od dve čaše vina – počela je Dušica, a potom nastavila anegdotom iz drugog provoda.

– Ja sam bila pre tri godine sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Jedan je otišao i nije poneo telefon, za njim drugi, nismo znali gde su, ja sednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan… Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu “Taske”, ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sledeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: “Viki Miljković”. Kaže ona: “Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?” Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno – ispričala je Dušica jednom prilikom. Kurir.rs/ Blic/ preneo/ N.K.