(VIDEO) RADA VASIĆ OBJAVILA SNIMAK KOJI JE SVE OSTAVIO BEZ REČI “Teško sam se razbolela, nisam htela da se pojavljujem ovakva”

Showbizz

(VIDEO) RADA VASIĆ OBJAVILA SNIMAK KOJI JE SVE OSTAVIO BEZ REČI “Teško sam se razbolela, nisam htela da se pojavljujem ovakva”(FOTO)

Rada Vasić, bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga” pokzala je svoje novo izdanje koje je šokiralo aposolutno sve a onda progovorila o teškoj bolesti. Rada se danas snimila bez kose, pa uz video u kom kiti jelku poručila:

– Ovom prilikom želela bih svima da čestitam Novu godinu u malo drugačijem izdanju.

– Molim vas, neka nam pomogne koliko ko može. Teško sam se razbolela, nije me bilo nisam htela da se pojavljujem ovako bez kose, mnogo se loše osećam. Mnogo mi teško idem na jake terapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet – kazala je u lajvu na TikToku.

Ona je i pre par meseci otvoreno pričala o teškoj situaciji u kojoj su se našli ona i njen suprug Rade.

– Nije dobro. Razboleli smo se. Rade je u Nišu na dijalizi. Bubrezi su mu otkazali. Ostali smo bez para. Kad je muž zarađivao, imali smo. Imamo mi kuću, ali ja to ne mogu sad prodati. Ovo stanje se zove skupoća. Lekovi koštaju. Moramo ih kupovati. Treba nam ekstra hrana. Ne smemo jesti svinjetinu, već moramo jesti teletinu, a ona je preskupa. Svaki dinar košta – kazala je tad Rada Vasić Kurir.rs/ Blic/preneo N.K.

@rada_rade01

ovom prilikom zelela bih svima da cestitam Novu Godinu u Malo drugom Izdanje 🫣

♬ original sound – Rada Rade Vasic👑