PORED ČOLE I OVE PEVAČICE OBARAJU REKORD PO ZARADI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! Cecin honorar će vas ŠOKIRATI, cifra je VRTOGLAVA: Bruka!

Uncategorized

PORED ČOLE I OVE PEVAČICE OBARAJU REKORD PO ZARADI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! Cecin honorar će vas ŠOKIRATI, cifra je VRTOGLAVA: Bruka!

Najveća zvezda na Balkanu, Zdravko Čolić se za nastup u najluđoj noći u Dubrovniku zaraditi čak 130.000 evra, međutim, on nije jedini koji će zaraditi veliki novac u novogodišnjoj noći.

– Neki novogodišnji nastupi zakazani su čak godinu dana unapred i neki pevači su već dobili kaparu. Zdravko Čolić je tačno godinu dana ranije zakazao koncert u Dubrovniku, gde će za tri sata pevanja dobiti 130.000 evra! S njim nema greške, sigurno će biti puno jer ga obožavaju svi, i mladi i stari – priča estradni menadžer i dodaje da će 100.000 evra za novogodišnju noć dobiti Ceca:

– Ceca će pevati na Zlatiboru. Za nju su se svi otimali, svaka čast onima koji su uspeli da zakažu njen nastup!

Pevačica će Novu godinu dočekati u Crnoj Gori u Baru i navodno će za to veče zaraditi oko 80.000 evra, dok će 20.000 evra manje zaraditi Dara Bubamara:

– Iako je ove godine podigla cenu, organizatori iz Amerike su odmah pristali da joj daju 60.000 evra za nastup u Čikagu. Dara ide u Ameriku na dve nedelje, gde će imati turneju, a novogodišnju noć će dočekati u Čikagu. Nju tamo obožavaju, pa je sigurno da će napuniti klub.

U Beogradu nastupa najveći broj pevača

– Beograd je epicentar provoda, pa će ovde biti i najbolja ponuda. Sloba Radanović će pevati u jednom hotelu za 40.000 evra, a Đani će dobiti isti honorar za tezgu u jednoj hali. U prestonici će pevati i Dejan Matić, i to za 30.000 evra – kaže menadžer.

Sloba Radanović će za tu noć biti bogatiji za 30.000 evra. Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.