“SVE STO SAM PRUŽILA MOJOJ DECI, PRUŽILA SAM I NJEMU!” Lepa Brena otkrila ZBOG ČEGA je pričala da je Filip njen SIN

Showbizz

“SVE STO SAM PRUŽILA MOJOJ DECI, PRUŽILA SAM I NJEMU!” Lepa Brena otkrila ZBOG ČEGA je pričala da je Filip njen SIN

Lepa Brena je već godinama u skladnom braku sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem. Poznati par ima dva sina Viktora i Stefana, a Boba iz prvog braka ima sina Filipa koji je u braku sa Aleksandrom Prijović. Poznato je da je Brena u dobrim odnosima sa Filipovom majkom, a da je njega uvek gledala kao svoje dete. Brena je jednom prilikom objasnila zbog čega je za Filipa nikada nije razdvajala od svojih sinova.

– Prvo njegova majka, otac i ja smo u dobrim odnosima. Govorila sam da je Filip naše dete, samo kako bih ga zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava. Da sam govorila možda drugačije, i da sam govorila: “Znate to je sin iz Bobine prve veze”, znate, onda bi se to pretvorilo u nekakvo razdvajanje dece – rekla je svojevremeno Brena.

Uvek se trudila da deci pruži sigurnost i ljubav.

– Deci treba pružiti stabilnost, treba im pružiti ljubavi, sigurnost… Ja sam se potrudila kao B mama, da mu pružim, naravno, pored njegove majke i njegovog oca, sve ono što jednom detetu treba…Što sam pružila mojoj deci, pružila sam i njemu – izjavila je svojevremeno Brena za Telegraf.rs. Kurir.rs/Alo/Prenela: K.M.