Raza iz Cazina čestitala Dan org*zma: Želim da me trehneš u špajzu..

Showbizz

Raza iz Cazina čestitala Dan org*zma: Želim da me trehneš u špajzu..

Razija Čolaković, rođena Cazinjanka koja danas živi u Brčkom, često izaziva kontroverze na društvenim mrežama svojim javnim i hrabrim iznošenjem stavova koji nisu baš često vidljivi. Zaključićete to i čitajući najnoviji komentar ispod:

“Dakle, danas je Svjetski dan orgazma. Eto kad ima dan za ovo ili ono, nek’ vala ima i Svjetski dan orgazma. Eh sad…

Prema zvaničnim anketama, svaka četvrta žena nikada nije doživjela orgazam, a velika većina nikada nije ni čula za tu riječ, a kamoli doživjela. Zašto? Zato što se supružnici, posebno žene stide otvoreno pričati o seksualnim aktivnostima, odnosno radnjama. Stide se reći šta, koliko i kada žele…

Da objasnim: Hajde ti reci ovom našem Balkancu, npr: “želim da me trehneš u špajzu” taj bi te odmah spakirao u vuneni džemper i pletene sarajke, pa direktno na rukju kod hodže! Image removed. Đe ćeš među kiselaštinu i zimsku salatu u šapajz, od tolike kućerine, Bog ti sudio! Hodža bi ti utrpao ledene vode da se polijevaš, bila bi ti ko ledenica s ‘didove’ štale! Žene se stide upoznati i istražiti svoje tijelo, opustiti i uživati u seksu sa svojim partnerom, zbog toga ne znaju i ne mogu doživjeti orgazam.

Da objasnim: Najviše od istraživanja tijela što su uspjele mnoge jeste kad odu kod doktora, pa ovaj kaže: gospođo podignite majicu malo više, moramo pluća provjeriti, dišite duboko! A ona huda od toga dubokog disanja ima traume po mjesec dana!

Sve je u glavi, neko reče ovu fantastičnu rečenicu. I zaista jeste. Čak i orgazam kreće prvo od misli, mašte, itd… Ali hajde ti dokaži da je mašta važnija od znanja, što je rekao Ajnštajn, ta on zna! Međutim, da bi žena doživjela vrhunac, potrebno je mnogo više inspiracije, vremena i motivacije, nego muškarcu. To je i najveća razlika između muškog i ženskog orgazma.

Da objasnim: To znači: ženska glavo nemoj se ponašati k’o fosna kad je nose u pilanu na obradu! Mrdni malo, živa bila, uključi sve amortizere: ruke, noge, jezik, mozak… Vidjet ćeš, ima da te taj tvoj sutra časti ćevapima i to desetkom. Spomen’t ćeš me.

Porazna je činjenica da žene često glume orgazam, samo kako bi uvjerile svog partnera da je bilo dobro i da su uživale. To je velika greška koju rade mnoge žene. Molim vas, prestanite odmah! Time ništa ne postižete, osim dodatne praznine koja vas čini nesretnima.

Da objasnim i ovaj dio: dakle ne skiči u prazno sve te neuBlo, podera glas a zašto?! Ako ti nije lijepo, trebaš mu reći: Halo dostu, džaba krečiš! Mijenjaj jupol, da ja ne bih morala mijenjati valjak! Nijedna žena nije ista, svako tijelo je drugačije i svako na drugačiji način dolazi do orgazma. Ipak, najgore sto se može desiti u toku seksualnog odnosa je razmišljanje o tome jesi li obrijala noge, šta ćeš sutra za ručak, kada gosti dolaze itd…

Da objasnim: da je sutra smak svijeta, bolji oproštaj s ovim dunjalukom ne možeš poželjeti. Eto ti motivacije, uživaj jer nikad mlađa biti nećeš! Pravilo je: U toku sexa nema razmišljanja, nego se prepustite trenutku i uživajte.

P.S. Neka vam je sretan Svjetski dan orgazma. Dame moje, savjetujem proslavite večeras sa svojim muževima”- zaključila je Razija Čolaković Izvor: Cazin.net