(VIDEO) URADILA SAM DNK TEST I SAZNALA DA IMAM 70 BRAĆE I SESTARA: Oduvek je zanimalo poreklo, a kada je videla kako izgledaju ŠOKIRALA SE

Region

Pošto je oduvek znala da je začeta preko donora sperme, Brena je bila radoznala i želela je da zna više o istoriji svoje porodice, kao i da istraži koliko polubraće i sestara ima. U januaru 2022. odlučila je da uradi DNK test sa očekivanjem da će možda imati još nekoliko braće i sestara, prema USA Today.

Ali ispostavilo se da su rezultati testa otkrili nešto više od onoga što je Brena ikada očekivala, skoro 70 braće i sestara. Nakon obavljenog testa, Brena je otkrila da ima još 13 braće i sestara, ali nakon što je dodata u grupne razgovore sa novopronađenim članovima porodice, broj je nastavio da raste.

Na kraju je cifra dostigla ukupno 70. Brena je bila zadovoljna rezultatima i brzo je razvila odnose sa svojom polubraćom i polusestrama.

– Bilo je zaista uzbudljivo jer sam pronašla ljude sa zajedničkim interesima sa kojima sam mogla da se zbližim. Zaista je lako razgovarati sa njima.

 

Brena je čak uporedila svoju veliku porodičnu mrežu sa grupom za podršku gde može da se obrati za pomoć i savet, ili čak samo da razgovara i podeli nešto trivijalno. Ispostavilo se da neki od njenih polubraće i sestara takođe žive u istoj državi i odlučili su da se lično sretnu.

Dok Brena ima polubraću i sestre koji žive u blizini, drugi žive u Kanadi, Njujorku, Teksasu, Mičigenu i Floridi. Ali braća i sestre su odlučni kada je upoznavanje u pitanju, a početkom 2023. Brena je odletela u Kaliforniju da upozna jednog od svoje braće. Jednu od svojih polusestara, 27-godišnju Fabijanu, koja živi u Baltimoru, nazvala je “majkom grupe” kojoj se ljudi obraćaju za savet ili pomoć.

Brena je takođe istakla da svi članovi porodice imaju fozičke sličnosti, kao i da imaju zajedničke crte lica. Ona je za USA Today rekla:

– Mnogima od nas su oči iste… To su kao tamnije, više bademaste oči. Ako stavite slike jednu pored drugih i uporedite, definitivno se vidi sličnost, na neki način u obliku lica, obrva, ponekad i nosa.

Brena nije mogla da upozna svog biološkog oca jer on želi da ostane neidentifikovan. (Kurir.rs/BlicŽena/I.M.)