MIHAILO JANJUŠEVIĆ SE POSLEDNJI PUT OGLASIO PRE DESET DANA! Nije bio u dobrim odnosima sa braćom a prijateljima se nije JAVLJAO…

Showbizz

MIHAILO JANJUŠEVIĆ SE POSLEDNJI PUT OGLASIO PRE DESET DANA! Nije bio u dobrim odnosima sa braćom a prijateljima se nije JAVLJAO…

Sumnja se da se rođeni brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, ubio u 27. godini života. Mihailo se prijateljima danima nije javljao na telefon, a kako prenose mediji, niko od njih nije znao gde se nalazi. Poslednje njegovo javno oglašavanje bilo je pre 10 dana, na jednom sajtu za odrasle, od kog je zarađivao u poslednje vreme.

Inače, Mihailo se oglašavao javno povodom učešća 10 godina starijeg brata u rijalitiju “Zadruga”, te je komentarisao njegove odnose sa učesnicima.

Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života – rekao je tada Janjušev brat tada.

Janjuš, podsetimo, ima i brata Borisa, a sa Mihailom godinama nije pričao, o čemu se pisalo ranije.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja. Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.