MLADA TRUDNICA (18) I NJEN MOMAK NAĐENI MRTVI U AUTOMOBILU: Bila u devetom mesecu, policija ovim rečima opisala MESTO ZLOČINA

Region

MLADA TRUDNICA (18) I NJEN MOMAK NAĐENI MRTVI U AUTOMOBILU: Bila u devetom mesecu, policija ovim rečima opisala MESTO ZLOČINA

Nestala trudna tinejdžerka (18) koja je bila pred porođajem i njen dečko (22) pronađeni su mrtvi, saopštila je njena porodica.

Savana Nikol Soto i njen momak Metju Gera nestali su 23. decembra. Tela para pronađena su u vozilu na severozapadnoj strani medicinskih apartmana Colinas u San Antoniju. Soto je poslednji put viđena u svom stanu u dolini Leon a u prijavi se navodi da je u „neposrednoj opasnosti“ ili da je nehotice nestala.

Tinejdžerka je bila u devetom mesecu trudnoće i nije se pojavila u bolnici gde je trebalo da bude primljena u subotu u 18.30. Marijana Delgado, koja tvrdi da je snaja preminule tinejdžerke, objavila je na Fejsbuku da je Sotovo telo pronađeno i da je ona u “lošem stanju”.

– Savana je bila tako, tako srećna jer će postati mama. Slama mi se srce – rekla je majka mrtve tinejdžerke.

Policijska uprava doline Leon izdala je u ponedeljak obaveštenje da je u toku potraga za trudnicom, po prijavi majke, koja je rekla da se poslednji put čula sa ćerkom 22. decembra, ali nije uspela da je dobije u subotu kada je odlučila da ode do njenog stana.

– Kucala sam i kucala i kucala, a ona nije odgovarala. Došli smo u bolnicu. Rekli su da nije bila tamo.

– Ne znamo ni šta se dogodilo. Rekli su da može biti bilo šta – rekla je rođaka trudnice i na društvenim mrežama zatražila pomoć tako što je objavila fotografiju.

– Zabrinuta sam za njenu bezbednost, ona je sa dečkom koji nije dobar – napisala je očajna majka u objavi na Fejsbuku.

Šef policije San Antonija rekao je novinarima da je mesto zločina “veoma složeno i zbunjujuće”.

– Detektivi trenutno gledaju na ovo kao na moguće ubistvo, ali ne znamo sigurno – rekao je šef policije san Antonija.

Policija ne zna ko je locirao vozilo i nije razjašnjeno da li je dete preživelo.

Bizaran nestanak mlade trudnice privukao je pažnju korisnika društvenih medija, a formirana je i grupa na Fejsbuku sa više od 17.000 korisnika koja je tražila tinejdžerku. Više od 17.000 korisnika pridružilo se grupi ‘Find Savannah Soto Discussion’ dok su korisnici društvenih medija žarko tražili tragove koji bi mogli dovesti do Sotoovog nestanka.

Inače, mnogo tvrde da su na mladoj trudnici u njenim videima na Tiktoku viđali modrice i tragove zlostavljanja. Neki tvrde i da su bili svedoci da ju je dečko tukao svaki dan.

– Bio sam svedok kako ju je tukao i šutirao dole dok je bila u nesvesti – rekao je jedan korisnik i dodao da ju je “udarao nogama po telu i licu” i da je morala na medicinsko ušivanje.

Majka mladića je negirala optužbe na račun svog sina. (Kurir.rs/Dejli mejl)