ŠOK! VESNA RIVAS ŽESTOKO OSULA PO JOVANI JEREMIĆ PA JOJ ZAPRETILA Radiću joj nešto svaki dan, dečka zadržati neće! (VIDEO)

Showbizz

ŠOK! VESNA RIVAS ŽESTOKO OSULA PO JOVANI JEREMIĆ PA JOJ ZAPRETILA Radiću joj nešto svaki dan, dečka zadržati neće! (VIDEO)

Pevačica Vesna Rivas koja se bavi i astrologijom i numerologijom u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića žestoko je oplela po voditeljki Jovani Jeremić.

Ona je već trebalo prošle godine da malo spusti loptu. Ona dok me je slušala prethodnih 3-4 godine, ona se gradila i stvarno je nešto postigla i napravila karijeru. E onda uđe voda u uši, a ja najviše što mrzim na svetu to su oholi ljudi, puni sebe, prepotentni, a pritom ničim potkovani. Neko je nju ubedio da treba od sebe da pravi cirkuzanta. Neko je nju ubedio da je što luđe to to bolje, ali to je prošlo – rekla je pevačica.

Povodom izjave Jovane Jeremić da niko nema pravo ništa da joj proriče dok ona to ne odobri Vesna je poručila sledeće:

– Kao prvo, ja imam registrovanu agenciju već pet i po godina. Uredno plaćam poreze, doprinose, sve – već šest godina i moja agencija se zove agencija Astro Rivas za izvođenje astroloških i spiritističkih seansi. Prema tome, Jovanu Jeremiću, a ona ima samo ludu sreću što nemam vremena sada, ću analizirati svaki dan i davati prognoze šta će je čekati za nekoliko dana i za pet dana jer je ona izjavila da je to veštičarenje. Ona se celog života bavi astrologijom, ona čak uči astrologiju, znači da se i ona bavi veštičarenjem.

Na pitanje da prokomentariše Jeremićkinog dečka rekla je:

– Ona je u ego balonu. Ja pa ja! Ne može ni dečka da zadrži sa tim ja pa ja, sa tim ego balonom, jer onda je on u drugom balonu, a ona je u ego balonu. I onda se povremeno spusti, malo dodirne tog dečka i ode ponovo. Nema tu od ljubavi ništa. Kurir.rs