DRAGANA I JA SMO RAZLIČITE, ALI MI JE MNOGO POMOGLA U ŽIVOTU! Karleuša poručila: Neće mi biti teško da odlučim ko je najbolji!

Showbizz

DRAGANA I JA SMO RAZLIČITE, ALI MI JE MNOGO POMOGLA U ŽIVOTU! Karleuša poručila: Neće mi biti teško da odlučim ko je najbolji!

Dragana Mirković predstavila je finalistima emisije Rame uz rame sa Draganom specijalnog član žirija, a po njenoj najavi bilo je jasno da se radi o pravoj zvezdi:

– Dragi finalisti sada bih želela da vam predstavim našu gošću, specijalnu ćlanicu žirija. Ona nije samo zvezda. Ona je diva koja prevazilazi naše prostore. Ona je nešto posebno i večaras je ovde zbog nas i zbog vas. Jelena Karleuša!

– Kakva najava! Dragana, hvala za divnu najavu – rekla je Karleuša.

– Meni je izuzetno drago što sam deo svega ovoga zato što smo Dragana i ja decenijske prijateljice i više od toga. Ona je neko ko je meni puno pomogao u životu na mom početku.

Dragana se o Jeleni izjasnila veoma pohvalno:

– Jelena je neko ko ima šou biznis u malom prstu. Ona je jedna fer osoba sa stavom i sa dušom. Ona kad voli ona stvarno voli. Veoma je iskren i veran prijatelj.

Jelana kaže da se ona i Dragana jako puno razlikuju:

– Mi se puno razlikujemo. Ona je jako blaga i nežna. Mnogo puta meri, a jednom seče pre nego što kaže, a ja sam impulsivna i neko ko šta oseti to i kaže u datom momentu.

Dodala je da joj neće biti teško da odluči ko je najbolje i da od takmičara očekuje da se bore kako bi na Draganinom koncertu u areni stajali uz nekoga ko je legenda šou biznisa.

– Dragana Mirković je legendarno ime ne samo u Srbiji nego i na ovim prostorima – rekla je Jelana. Kurir.rs