DEČKO JOJ POSLAO FOTOGRAFIJU, A JEDAN DETALJ GA ODAO DA JE VARA: Kad je krenula da “čačka” dalje, otkrila je ŠOK DETALJE (VIDEO)

Ispovijesti

DEČKO JOJ POSLAO FOTOGRAFIJU, A JEDAN DETALJ GA ODAO DA JE VARA: Kad je krenula da “čačka” dalje, otkrila je ŠOK DETALJE (VIDEO)

Sidni Kinš uhvatila je svog dečka u prevari, i to sve zbog jednog neobičnog detalja koji je uočila na fotografiji koju joj je on poslao. Svoje otkriće podelila je na TikToku kako bi upozorila druge devojke da uvek dobro obrate pažnju na detalje fotografija koje im momci šalju.

U videu je pokazala fotografiju svog dečka koji sedi u automobilu i nosi sunčane naočare. Na prvi pogled teško je uočiti šta je Sidni videla pa je shvatila da joj dečko nije veran, ali u njegovim sunčanim naočarima krije se jedan detalj – noge druge devojke.

Nedelju dana nakon što je dobila fotografiju, saznala je istinu. U komentarima je objasnila da ju je dečko varao s čak pet različitih devojaka, ali sve je saznala tek nakon mesec dana. Prvo nije hteo da joj prizna šta se događa, ali njegovi prijatelji otkrili su joj sve detalje o njegovom ponašanju. Video je prikupio 1,3 miliona pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni njenim istraživačkim veštinama.

“Ne znam kako si to primetila, ali svaka čast”, samo je jedan od mnogobrojnih komentara. (Kurir.rs/ L. S)

@sydneykinsch

check the reflection in your boyfriend’s sunnies ladies ✨ #fyp

♬ original sound – Mandy Patinkin and Kathryn G