VELIKA SREĆA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Prvi susret dede i unuka: Rajko za malog Marija doneo VREDAN POKLON! Njegovi prvi utisci…

Showbizz

VELIKA SREĆA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Prvi susret dede i unuka: Rajko za malog Marija doneo VREDAN POKLON! Njegovi prvi utisci…

Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine. Naime, surogat majka rodila je njenog sina Marija, koji je postao centralna figura u porodici Šerifović. I dok se pevačicina majka Verica uselila kod ćerke kako bi joj bila na raspolaganju za pomoć oko dečaka, u posetu mališanu došao je i ponosni deda Rajko Šerifović.

– Otac Marije Šerifović došao u Beograd kako bi video unuka. Rajkovoj sreći nema kraja, jer je dobio naslednika. O tome je uvek maštao. Susret dede i naslednika bio je dirljiv. A Rajko je za naslednika spremio i poseban poklon za uspomenu – kaže izvor.

Inače, Rajko Šerifović podelio i prve utiske nakon rođenja mališana.

– Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda – rekao je ponosni deda tada.

Dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju. Pevačica je sa majkom Vericom Šerifović otputovala u Ameriku sredinom novembra kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj.

Budući da je Amerika država koja je najviše napredovala, u smislu kompletne procedure oko surogat majčinstva – od brige prema ženama, koje su surogat majke, do kompletne pravne i psihološke logistike koja je veoma izazovna i veoma važna Šerifovićka se odlučila da baš tamo njeno dete dođe na svet.

Osim toga, Marija deset godina unazad putuje u Ameriku, što iz privatnih što iz profesionalnih razloga, i smatra je svojom drugom zemljom. kurir.rs/blic