(VIDEO) Kršćanin, otac dvoje djece, poginuo dok je pomagao ženi bez svijesti koja je ležala na ulici…

Region

(VIDEO) Kršćanin, otac dvoje djece, poginuo dok je pomagao ženi bez svijesti koja je ležala na ulici…

Pristižu molitve za obitelj kršćanina, oca dvoje djece, koji je poginuo nakon što ga je udario automobil dok je pomagao ženi bez svijesti.

Prema policiji Južnog Yorkshirea, Christian Marriott je bio u šetnji sa suprugom i dva mala sina kada je stao pomoći ženi bez svijesti koja je ležala na ulici u četvrti Burngreave u Sheffieldu, a automobil je udario grupu ljudi, uključujući i njega.

U incidentu je također nekoliko njih ozlijeđeno, a jedna od njih je u teškom stanju i nalazi se na bolničkom liječenju. Žena kojoj je Marriott pomagao i dalje je u bolnici u životnoj opasnosti, rekla je policija. Vlasti su uhitile 23-godišnjaka osumnjičenog za ubojstvo i 55-godišnjaka osumnjičenog za pokušaj ubojstva, javlja Sky News.

“Ovo je krajnje potresan slučaj u kojem je dobri Samaritanac, koji je priskočio u pomoć strancu u trenutku njihove nevolje, izgubio život”, rekao je viši istražni časnik Det Ch Insp Andrew Knowles.

 

Chris iza sebe ostavlja obitelj punu ljubavi, uključujući njegovu shrvanu suprugu i dva mala sina.

Marriott je bio član City Church Sheffielda i nekoliko je godina radio u administrativnom timu konferencije koju je organizirala kršćanska dobrotvorna udruga Jubilee Plus. Nedavno je radio u Community Money Advice pomažući ljudima da se oslobode dugova.

U izjavi, Jubilee Plus je podijelio vijest o Marriottovoj tragičnoj smrti i pozvao ljude da mole za njegovu obitelj u ovom trenutku tuge.

Pisalo je: “Policija južnog Yorkshirea i mediji pohvalili su Chrisa kao ‘dobrog Samaritanca’ jer je priskočio u pomoć nekome u nevolji. To je bilo u skladu s načinom na koji je Chris živio. Jučer je stao pomoći ženi bez svijesti koja je ležala na ulici i dok je pružao prvu pomoć, automobil je naletio na Chrisa, ženu i ostale. Policija je započela istragu ubojstva, a dvojica muškaraca su uhićena i ostaju u pritvoru.

Chris je umro radeći ono po čemu će ga mnogi pamtiti – pomažući drugima. Naše misli i molitve očito su s njegovom suprugom i njihova dva mala sina. Ovo je nevjerojatno grozna situacija i slomljena smo srca zbog obitelji. Molimo molite za njih, za Chrisovu širu obitelj i prijatelje, i za City Church Sheffield dok pokušavaju obraditi ovaj gubitak. Neka svi upoznaju Božju utjehu i milost dok tuguju i sjećaju se.” (novizivot.net)