“Želim još petoro djece i po šest Arena u jednom gradu” Prija iskreno o porodici i planovima za ovu godinu

Showbizz

“Želim još petoro djece i po šest Arena u jednom gradu” Prija iskreno o porodici i planovima za ovu godinu

Aleksandra Prijović obilježila je prošlu godinu brojnim uspjesima, a za medije pjevačica je govorila o proširenju porodice, danima kada je kao djevojčica proslavljala Božić, ali i kako se snalazi u kuhinji.

– Nema ništa ljepše od velike i sretne porodice. Filip i ja uživamo sa sinom Aleksandrom i voljeli bismo da imamo veliku porodicu. Djece nikad dosta, ako Bog da, voljeli bi da imamo još petoro djece! Prošle godine sam mnogo radila i sada mi svaki minut proveden s njima mnogo znači – priča Aleksandra.

Folk zvijezda kaže da je i ove godine Filip bio glavni za pripremu božićne trpeze jer je odličan u tome.

– Nisam neki majstor za kuhanje, to uvijek radi neko drugi. Filip veoma dobro sprema i u tome ne mogu da se takmičim s njim, ali gledam da mu pomognem. Na trpezi nam se za Božić uvijek nađe česnica i sve ostalo što ide uz to – kaže pjevačica.

Prijovićka se prisjetila kako je u djetinjstvu proslavljala Božić i priznala da je uvijek “jurila” paru u česnici.

– Očekivala sam da ću je pronaći, ali mi to nikad nije polazilo za rukom. Često sam znala i da zaplačem što nisam baš ja ta koja je pronašla novčić u pogači, ali to su bile klasične dječije bubice. Sjećam se da je deda uvijek unosio badnjak u kuću, a baka spremala ručak i trudila se da na stolu uvijek bude mnogo mesa, salata i kolača. Bili su to lijepi trenuci – priča Aleksandra.

Jedna od najvećih balkanskih zvijezda osvrnula se na prethodnu godinu, u kojoj je napunila pet arena u Zagrebu i tri u Beogradu, a održala je i po tri velika koncerta u Nišu i Sarajevu i dva u Tuzli. Kaže da je prezadovoljna i da bi voljela da napuni još Arena.

– Ma hoću i po šest Arena u jednom gradu! Zašto da ne! Voljela bih da pjevam svaki dan jer mi je mnogo lijepo s publikom. Svaki trenutak s njima mi je dragocijen. Ovom prilikom bih željela svima da se zahvalim koji su bili na koncertima. Jedva sam se suzdržavala da ne plačem sve vrijeme. Nisam krila emocije i postojali su trenuci kada nisam mogla da se kontrolišem, pa je kanula i pokoja suza. Hvala i svim kolegama koji su došli i podržali me – kaže folk zvijezda koja ne posustaje, pa će uskoro ponovo ući u muzički studio:

– Voljela bih da imam još mnogo hitova i dobrih albuma! (express/informer)