RADA MANOJLOVIĆ VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI! Otkrila problem sa kojim se suočava, mreže gore zbog komentara “To je kvantna fizika”

Showbizz

RADA MANOJLOVIĆ VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI! Otkrila problem sa kojim se suočava, mreže gore zbog komentara “To je kvantna fizika”

Rada Manojlović veoma je aktivna na Tviteru gde često iznosi svoje mišljenje o najrazličitijim temama i aktuelnim dešavanjima, a sada je jednom objavom izazvala lavinu reakcije. Naime, Rada Manojlović se požalila na problem sa kojim se suočava, pa je sve svoje fanove i zamolila za pomoć.

– Imam jedno prosto pitanje koje je u isto vreme i čudnovato: kako je moguće kad na primer perem jednu turu veša, stavim onu maramicu za skupljanje boje, kad izvadim veš ma nema je ama ni za živu glavu; sve prevrnem preturim, pogledam bubanj ispipam detaljno, nema! Stavim drugu turu veša, novu maramicu za boje, i kad ona završi i izvadim, onda nađem obe! Kako?? Gde se sakrije ta prva maramica to prosto nije moguće ljudi, gde ona bude, kako se posle pojavi? Baš mi je to misterija i nije prvi put – požalila se Rada, a onda su komentari počeli da se nižu.

– To ti je Rado, kvantna fizika. Maramica i postoji, i u isto vreme, ne postoji! – odgovorio je jedan korisnik ove društvene mreže.

– E bravo! Postoji u drugoj dimenziji ahhaha – odgovorila je pevačica i izazvala lavinu šaljivih komentara.

Inače, prethodna godina za pevačicu Radu Manojlović je bila i te kako burna, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Nakon raskida sa kolegom Harisom Berkovićem, sa kojim je nekoliko godina bila u ljubavi, pevačica je prekinula i saradnju sa menadžerom koji je brinuo o njenoj karijeri još od “Zvezda Granda”. (Kurir.rs/Blic)