SADA JE SVE JASNO: Nećete verovati ko je tata Đule Drini

Showbizz

SADA JE SVE JASNO: Nećete verovati ko je tata Đule Drini

„Kada je vrabac pustio glas, orlovi odletoše“ rekao je Đorđe David jednom prilikom za talentovanu takmičarku „Zvezda Granda“ Đulu Drini.

Sa samo 23 godina Đula je uspela da svojim glasom raspameti najveće estradne zvezde, a malo ko zna da je talenat nasledila od oca, koji već godinama unazad radi kao muzičar u Bosni i Hercegovini.

-Moj otac svira sa mnogo zvezda kao što su Šemsa Suljaković, Kemal Malovčić i Osman Hadžić, pa sam i ja u tim vodama. Da, nasledila sam talenat od njega, evo ima već šest godina kako se bavim pevanjem- otkrila je Đula za Grand.

Osim neverovatnog talenta, javnost je privuklo i njeno neobično ime, a ekskluzivno za Grand Đula je otkrila od koga je dobila ovo neobično ime.

-Ime Đula mi je dao otac. Inače, nosim ime moje nane, a u prevodu znači ruža. Ponosna sam na svoje ime jer je jedinstveno, unikatno. Nikad ga se nisam stidela, volim ga jer je zvučno, lako se pamti, a mislim da ne postoji nijedna Đula na estradi. U narodnoj muzici nijedna pevačica se ne zove Đula, tako da smatram da je to moja prednost– istakla je takmičarka za Grand. grand.nova.rs