UDALA SE I POSLE 2 DANA ZAHTEVALA RAZVOD: Kad je OVO uradio, usledila ŠAMARČINA koju će pamtiti! Brutalna šala ga koštala žene!

Ispovijesti

UDALA SE I POSLE 2 DANA ZAHTEVALA RAZVOD: Kad je OVO uradio, usledila ŠAMARČINA koju će pamtiti! Brutalna šala ga koštala žene!

Rejčel je šokirala korisnike Reddita svojom pričom, ali i detaljno objasnila zašto je povukla radikalan potez. Ona je stala na “ludi kamen” nakon četiri godine zajedničkog života s Džejkom, a kada je došlo vreme za svadbene pripreme, mladoženja je počeo “čudno da se ponaša”.

Rejčel navodi da je njen izabranik počeo da gleda snimke na kojima su neveste “ponižene na svadbama”.

– Odmah sam mu rekla da ne želim nikakve šale na venčanju. Samo se nasmejao i rekao da ništa ne planira. Mislila sam da je to kraj, ali sam u par navrata shvatila da pravi dogovore s prijateljima – napisala je.

Onda je mladoženja naglasio kako će organizovati fotografa i tortu, a Rejčel je pomislila da je uzbuđen zbog svadbe, prenosi Daily Mail.

– Sve je išlo kako treba do trenutka kada je trebalo da isečemo tortu. Gosti su gledali u nas, a fotograf je stao tačno ispred mene. Odjednom sam osetila glavu na potiljku koja me je gurnula pravo u tortu! Ne samo da mi je uništena šminka i frizura, već je venčanica. Svi su se smejali, a moj muž najviše – otkrila je Rejčel.

Ona ističe da se osećala poniženo, a posebno kada je Džejk rekao da će slika s komadima torte na njenom licu biti “zvanična slika sa venčanja”. Ošmarila ga je pred svima i uplakana otrčala u kupatilo. Ona je dodala da se Džejk kasnije izvinio, jer ga je brat naterao da to učini.

– Tada sam saznala da je bio nasilnik u mladosti i uživao da povređuje druge, što je krio tokom naše veze. Njegov brat mi je otkrio kakva je osoba i da je koristio svaku priliku da ga ponizi – napisala je na Redditu.

Rejčel je odlučila da odmah reaguje i dva dana nakon venčanja zatražila je razvod.

– Džejk mi je rekao da to ne radim, jer je reč o bezazlenoj šali. Njegova i moja porodica smatraju da je smešno da prekinem brak. Ali, ja to vidim drugačije. Tražila sam da se ne šali, obećao je da neće, i sada mu ništa ne verujem – istakla je.

Njena ispovest je izazvala različite reakcije. Dok jedni smatraju da preteruje, drugi je podržavaju. Tako je jedna osoba napisala: “Apsolutno radiš pravu stvar. On je proveo život maltretirajući brata i sada je zaključio da si ti sledeća žrtva“. (Kurir.rs/Telegraf/A.G.)