JOVANA JEREMIĆ RASPLAKALA PRATIOCE: Nikad emotivnija objava sa kćerkom Leom – ovo će vas dovesti do SUZA! (FOTO)

Region

JOVANA JEREMIĆ RASPLAKALA PRATIOCE: Nikad emotivnija objava sa kćerkom Leom – ovo će vas dovesti do SUZA! (FOTO)

Situacija sa nekretninama se komplikuje širom sveta, a izuzetak nije ni prestonica Japana, gde se izdaju i balkonski prostori okruženi staklenim zidovima. Da, dobro ste pročitali, a mesečna kirija je posebna priča, jer iznosi 740 evra.

Na profilu lokalne agencije pojavio se video-oglas koji prikazuje prostor bez ijedne sobe, dakle ni intimnog prostora za nuždu i tuširanje. Stanari imaju na raspolaganju šporet, veš mašinu, klimu, kadu, WC šolju i dugačak hodnik.

Dobro, ne smemo zaboraviti pogled na komšije i čitavo naselje.Ostaje nejasno gde stanari spavaju, a korisnici društvenih mreža izrazili su nevericu u komentarima.

 “Činjenica da morate proći kroz ceo stan da biste oprali ruke nakon toaleta je najgori deo”, “Bar toalet nije u kuhinji”, “Imate balkon koji vam nije potreban, pa napravite stan od njega i iznajmite ga”, glasile su neke od poruka. Kurir.rs/Net.hr/Telegraf

@amufi_roompa

【最驚愕!?】 ルムパ史上最も驚愕な物件をご紹介!! The most astonishing property in the history of RoomPa! #RoomPa #ルムパ #渋谷区広尾3丁目 #広尾 #広尾駅 #Short #不動産賃貸 #お部屋探し #ルームツアー #不動産 #引越し #内見 #内見動画 #物件紹介 #apartmentliving #roomtour #tokyo #lifeinjapan #apartmenthunting

♬ Lil Boo Thang – Paul Russell