DŽABA ŠTO SAM MILIONERKA KAD NEMAM DJECU: BRANKA ŽIVI U LUKSUZU, ALI SVEGA BI SE ODREKLA

Ispovijesti

DŽABA ŠTO SAM MILIONERKA KAD NEMAM DJECU: BRANKA ŽIVI U LUKSUZU, ALI SVEGA BI SE ODREKLA

Branka Sovrlić i njen suprug posjeduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, ali materijalni status, kako kaže, ne može da im nadomjesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

Željela sam da imam djecu, ali se nije dalo. Prvo je ratni period bio mnogo stresan, pa i suprugu je poginuo otac… Kasnije sam htjela da idem na vantjelesnu oplodnju, jer sam znala da su neke moje koleginice išle i dobile barem po jedno dijete, ali sticajem okolnosti nisam otišla. Mislili smo: “Ma, ima vremena”, a vrijeme je samo odmicalo.. – pričala je pjevačica svojevremeno.

Ni luksuz i bogatstvo u kojem žive ih ne ispunjavaju.

Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali voljela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila djecu, odnosno bar jedno dijete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve – ispričala je pjevačica. (Blic.rs)