TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA DIVNE KARLEUŠE Iza maske surovog profesionalca KRILE SE OVE STVARI, s njim je godinama živela posle razvoda

Showbizz

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA DIVNE KARLEUŠE Iza maske surovog profesionalca KRILE SE OVE STVARI, s njim je godinama živela posle razvoda

Za Jelenu Karleušu danas je veoma tužan dan, budući da bi njena majka Divna Karleuša danas napunila 66 godina. Jelena je bila mnogo vezana za majku, a njenu smrt nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću još nije prebolela. Pevačica je na svom Instagram profilu podelila sliku nasmejane Divne.

– Srećan rođendan, mama… Danas bi napunila 66 godina… – napisala je Jelena.

Podsetimo, Divna Karleuša, dugogodišnja novinarka i radio-voditeljka, premila je trećeg marta 2019. godine u 61. godini nakon duge borbe sa opakom bolešću. Divna se tri godine borila sa kancerom pluća, a osim terapija koje je primala u Srbiji, ona je često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gde je takođe primala terapije.

Čuvena novinarka bila je veoma poznata kao radio voditeljka, koja se posle 33 godina rada povukla iz novinarskog posla. Međutim, i dalje je bila u medijima, ali kao rijaliti učesnica programa “Farma”, “VIP Veliki Brat”, “Parovi”, “Akademija debelih”.

Pohađala je društveni smer u IX beogradskoj gimnaziji. Volela je slikarstvo i želja joj je bila da upiše Likovnu akademiju, ali je nisu primili pa se upisala na Pravni fakultet. S obzirom na to da se udala mlada i rodila dete, nije završila fakultet.

Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila ćerku Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok im je ćerka bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno. Nakon razvoda Divne i Dragana Karleuše, bivša radio-voditeljka uplovila je u vezu sa pevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, nekadašnjim članom grupe “Dobri momci”. Divna i Gale razišli su se kada je Jelena rodila ćerku Atinu. Navodno, u Galetu se tada probudio očinski instikt.

– Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni jue nešto puklo. Poželeo sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte – rekao je svojevremeno Mitrović. kurir.rs