JOVANA JEREMIĆ JE SLIKA I PRILIKA OCA MIODRAGA! Evo kako on izgleda, jednu stvar joj je ZAMERIO, ali voditeljka i dalje po svom

Showbizz

JOVANA JEREMIĆ JE SLIKA I PRILIKA OCA MIODRAGA! Evo kako on izgleda, jednu stvar joj je ZAMERIO, ali voditeljka i dalje po svom

Voditeljka Jovana Jeremić je u više navrata u svojim intervjuima isticala je da su od nje roditelji Olga i Miodrag napravili ono što je ona danas.

Roditelji voditeljke, koji inače žive u Ljigu, gde imaju kafana na Ibarskoj magistrali, u se ne pojavljuju u javnosti, a jednom prilikom su to uradili i tada su otkrili detalje Jovaninog detinjstva i sve ono što joj zameraju bez obzira na uspeh koji je neminovan.

– Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: “Bravo, ćerko, samo napred!”. Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje – kazao je tada.

– Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima… Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide… Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove – dodao je bio za “Premijeru, vikend specijal”.

Jovana je pretprošle godine podelila na društvenim mrežama jednu fotografiju sa roditeljima, koja je oduševila njene pratioce.

– Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi – isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam treća sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče – napisala je tad u opisu objave. (kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)