ALDIJANA”MLADA SAM OSTALA UDOVICA ZELIM RAZMJENITI ISKUSTVA S NEKIM JAVITE MI SE “

Ispovijesti

ALDIJANA”MLADA SAM OSTALA UDOVICA ZELIM RAZMJENITI ISKUSTVA S NEKIM JAVITE MI SE “

Ja sam vrlo prijateljska i iskrena žena, koja cijeni romantične i iskrene osjećaje. Volim zdrav način života, sport, putovanja. Obožavam kuhati, pogotovo za nekoga, volim priređivati ​​iznenađenja i provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima.Mnogo puta sam čuo rečenicu da je žena glupa ako je lijepa. Želim razbiti ovaj mit! Sa mnom se uvijek ima o čemu pričati i što raditi, nisam samo lijepa prazna ljuštura. Ja sam strastvena dama koja je dovoljno pametna! Uvijek ću razumjeti i osjetiti što mom muškarcu treba: kad treba na masažu, obradujte ga večerom ili iznenadnim iznenađenjem od kojeg će poludjeti i zadivljen! Volim prirodne ljepote, tako da je sve što vidite na mojim fotografijama stvarno! Moja duša, moj izgled i moj lik! Majka priroda dala mi je prekrasne darove koje znam iskoristiti i želim ih podijeliti s tobom, moja buduća ljubavi!

Interesi

Čitanje: Apsolutno se obožavam izgubiti u knjigama. Bilo da se radi o fikciji, publicističkoj književnosti ili uzbudljivoj misteriji, čitanje je moj prozor u različite svjetove i perspektive. Putovanje: Istraživanje novih mjesta, kultura i kuhinja moja je strast. Smatram da me nevjerojatno obogaćuje i volim otkrivati ​​ljepotu našeg raznolikog svijeta. Glazba: Glazba je moj stalni pratilac. Uživam u širokom rasponu žanrova, a također sviram glazbene instrumente poput klavira i gitare. Glazba je za mene izvor inspiracije i opuštanja.

Njezin tip muškarca

Želim upoznati muškarca, koji će biti moja srodna duša. Tražim muškarca, koji također želi imati iskrenu vezu i spreman je podijeliti svu brigu ljubavnog štapića. Koji su spremni provoditi puno vremena zajedno, uživati ​​u životu i biti sretni ovdje i sada.Slijedim tri životna načela: 1. Nikada ne laži ljudima, budi iskren i iskren 2. Pazi i ugodi onome koga voliš 3. Okruži se starijim ljudima Zašto se okružiti starijim ljudima? Ne volim svoje vršnjake, volim se razvijati, a to mogu učiniti samo u komunikaciji s iskusnijim i mudrijim ljudima. Želim uz sebe muškarca koji se ne ponaša kao dječak. Trebam iskusnog muškarca uz kojeg ću se osjećati kao prava princeza, koji će mi pokazati svoj unutarnji svijet. Onaj koji će me štititi i tada će dobiti svu ljubav od mene i bit će najsretniji! Moji mama i tata imaju veliku razliku u godinama i oni su za mene primjer idealne veze, tako da ako imate manje od 25-30 godina, trebali biste me stvarno (saznajemozavas.com)