“U GROB ĆE ME OTJERATI” Evo zašto je kćerka Meline i Harisa Džinovića JAVNO PLAKALA NA MREŽAMA: “Samo histerija i plač, ne mogu više”

Showbizz

“U GROB ĆE ME OTJERATI” Evo zašto je kćerka Meline i Harisa Džinovića JAVNO PLAKALA NA MREŽAMA: “Samo histerija i plač, ne mogu više”

Juče je sve iznenadila vest da se Haris i Melina Džinović razvode. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Naime, njihova ćerka Đina Džinović koja je i te kako aktivna na društvenim mrežama, jednom svojom ranijom objavom iznenadila je mnoge. Ona je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je uplakana i objasnila razlog. Đina se, naime, u suzama požalila svojim pratiocima da previše emotivno shvata sadržaje koji se nađu na društvenoj mreži TikTok.

Mene će TikTok u grob da stavi, ne mogu više, majke mi, na svaki drugi video histerija i plač. Nakon ove objave, postavila je emotivni snimak oca i ćerke kroz razne životne faze, a onda je i pojasnila:

Uglavnom, za one koji nisu shvatili, on se ćerki čitav život izvinjavao što nije mlad kao ostali očevi, i preminuo je tako što se izvinjavao.

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog domam, o čemu je i pevač pričao javno.

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio blic.rs