Karleuša podržala Severinu pa se obrušila na Popovića: Ako te je negdje nagazim

Showbizz

Karleuša podržala Severinu pa se obrušila na Popovića: Ako te je negdje nagazim

Brojne poznate osobe pružile su podršku Severini nakon što joj je oduzeto skrbništvo nad sinom Aleksandrom i dodijeljeno njegovom ocu Milanu Popoviću. Sada je to učinila i Jelena Karleuša. Karleuša je na svom Instagram storyju prozvala institucije u Hrvatskoj, Severinine odvjetnike, ali i samog srbijanskog poduzetnika, Milana Popovića.

“Ispade ovaj Severinin bivši bitniji i uticajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsjednika i suda i zakona i pravde i Boga. Sad, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je ku*ac, kakve su šanse da mu provjerite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nešto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj)”, započela je Karleuša svoju objavu.

“I vi poslije nešto za Srbiju pričate… eeee moji viii..ovdje bi to Severini bilo riješeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri”, nastavila je pjevačica, pa se obratila Severininom bivšem partneru Popoviću.

“A, pošto će i dotični uticajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: ‘Šta bih ja tebi brate Srbine radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudnio i bio trudan godinama! Nisi ti Srbin, ti si… … Da ne lajem….! Znam da budem pogana… Ako te negdje nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju maalo više parica od tebe”, poručila je Jelena. Izvor: Klix