Ovo niko nije očekivao od Sanje Kužet: Voditeljka u potpuno drugačijem stilu, trudnica blista (FOTO)

Showbizz

Ovo niko nije očekivao od Sanje Kužet: Voditeljka u potpuno drugačijem stilu, trudnica blista (FOTO)

Večeras ste u novoj epizodi takmičenja „Zvezde Granda“ doživjeli potpuno drugačiji stil voditeljke Sanje Kužet kada je zasijala u neobičnom plavom odijelu, ostavljajući sve bez daha svojom atraktivnom linijom. Sanja Kužet, inače prepoznatljiva po svom elegantnom stilu i haljinama, ove subote će nas iznenaditi blagom promjenom koja umjesto toalate podrazumeva klasično i svijetlo plavo odijelo.

Lepa trudnica je odijelo u svijetlo- plavoj nijansi upotpunila bijelom košuljom, klasičnim bež salonkama, dok je kosu podigla u rep. Mnogi su još na snimanju komentarisali da lijepoj ženi sve lijepo stoji, a mi bismo dodali i da srećnoj ženi sve pristaje.

Inače, voditeljka uživa u blagoslovenom stanju, a nedavno je otkrila da očekuje još jednog dječaka. Sanja je jednom prilikom otkrila da je vjenčanicu obukla samo jednom u životu i to na vjenčanju sa prvim suprugom Zoranom Piperom za kog se udala trudna. O razlozima zbog kojih još uvek nije rekla „da“ sadašnjem partneru Nemanji Živojinoviću govorila je u emisiji „Balkanskom ulicom“.

-Ja sam bila u drugom stanju kada sam se udala prvi put. Lijepe uspomene, mislim iskreno to su zaista u tom trenutku bile jedne jako važne i lijepe stvari za mene. Drugi put nisam obukla vjenčanicu, ne zato što nismo moj sadršnji partner i ja željeli da do toga dođe, nego prosto neki splet čudnih okolnosti. Mi od kako smo se spojili, mi stalno nešto stvaramo, gradimo, planiramo i non-stop nam se nešto dešava. Mi zaista nismo imali nekog predaha u tom smislu da se tim vjenčanjem bavimo Onda su nas sve ostale životne stvari i okolnosti zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo, nego sam taj jedan čin i taj dan. Tako da ne biježimo od toga, ko zna možda će se to desiti u nekom trenutku ali i ovako nam je sjajno –ispričala je Sanja u autorskoj emisiji Vesne Dedić. grand.nova.rs