SNIMAK KUĆE GDE JE ŽIVELA ANELI AHMIĆ: Bivši svekar obelodani sve, otkrio kako se ponašala u njoj! Detalj ZGROZIO sve

Showbizz

SNIMAK KUĆE GDE JE ŽIVELA ANELI AHMIĆ: Bivši svekar obelodani sve, otkrio kako se ponašala u njoj! Detalj ZGROZIO sve

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, nedavno je iznenadio javnost objavom snimka stana u kom je nekada živela njegova bivša snajka Aneli Ahmić. Uz snimak stana, Mustafa je na društvenoj mreži Fejsbuk podelio i šokantne detalje o stanju stana, otkrivajući da je Aneli bila poprilično neuredna. U svom statusu, Mustafa je opisao da je bivša snajka bila veoma aljkava, te da je žvakaće gume lepila svuda po nameštaju. Ova informacija izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama.

– Ovde je živela najpopularnija ličnost u Srbiji, Aneli. Lepila je zvakaće za nameštaj i okorelu slinu je lepila po nameštaju – napisao je Mustafa u opisu ovog snimka.

Nakon što je Mustafa Durđić podelio snimak stana i šokantne detalje o Anelinom načinu života, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje i zgražavanje nad ovim otkrićem, dok su se drugi zapitali o pozadini ove objave i mogućim posledicama po starletu iz rijalitija “Elita”. kurir.rs/republika/preuzeo I.L.