“DOŽIVELA SAM NAJVEĆI BLAM U ŽIVOTU ZA DAN ZALJUBLJENIH” Za sve su krivi moji roditelji: Htela sam da PROPADNEM U ZEMLJU zbog njih

Ispovijesti

“DOŽIVELA SAM NAJVEĆI BLAM U ŽIVOTU ZA DAN ZALJUBLJENIH” Za sve su krivi moji roditelji: Htela sam da PROPADNEM U ZEMLJU zbog njih

Kolege sa posla Erika (28) i Oli (29) iz Mančestera odlučili su da izađu na sastanak za Dan zaljubljenih. Međutim, nisu očekivali da će im se Erikini roditelji pridružiti i postaviti neka neprijatna pitanja, piše Dejli star. Erika se radovala romantičnoj večeri sa Olijem, ali stvari su krenule naopako kada je došao po nju.

– Dogovorili smo se da se sastanemo u četvrtak u februaru, jedinog dana kada smo oboje bili slobodni. Desilo se da je bio Dan zaljubljenih. Niko od nas nije to shvatio do nekoliko dana ranije, tako da je bilo mnogo intenzivnije nego što smo očekivali – otkrila je Erika.

Oli se prisetio trenutka kada je stigao u Erikinu kuću, dodajući:

– Otišao sam po Eriku iz kuće njenih roditelja i oni su otvorili vrata. Na moj užas, bili su u kaputima i cipelama. Ispostavilo se da su sami sebe pozvali na večeru. Erika je imala užasnut izraz na licu. Očigledno nije imala pojma da će se ovo dogoditi i osećala se tako loše. Mislio sam da ću se suočiti sa nekim izazovom.

‘Bila sam potpuno ponižena’

Erika je bila uplašena da je Olie neće pozvati na drugi sastanak nakon incidenta.

– Bila sam potpuno ponižena i želela sam da me zemlja proguta. Nisam mogla da verujem. Pomislila sam u sebi: ‘Pa nema šanse da dobijem još jedan spoj posle ovoga!’ – rekla je ona.

– Kada smo stigli u restoran, svi smo seli za sto kao da je sala za sastanke biznismena. Moj otac je davao oštre primedbe Oliju, a ja sam se samo molila da ne dobije ‘otkaz’ – ispričala je Erika i dodala:

– Pitali su ga o njegovim namerama, životnim ciljevima i desetogodišnjem planu i sa kim se druži i čime se bavi njegova porodica. Moji roditelji su postavljali sva pitanja koja su im padala na pamet. Samo sam sedela u šoku. To se pretvorilo u potpunu katastrofu. Srećom, Oli je bio briljantan, držao se sjajno i uradio odličan posao. Moji roditelji su insistirali da plate obrok i pozvali su nas na piće.

Oli i Erika su zajedno već pet godina i venčali su se. To je još jedna u nizu ljubavnih priča sa strašnim početkom i srećnim krajem. (Kurir.rs/Net.hr/A.G.)