PRIJINA NA KONCERTU U OSIJEKU DOŽIVELA NEPRIJATNOST! Spustila se u publiku, a onda se dogodio neviđeni PEH (VIDEO)

Showbizz

PRIJINA NA KONCERTU U OSIJEKU DOŽIVELA NEPRIJATNOST! Spustila se u publiku, a onda se dogodio neviđeni PEH (VIDEO)

Aleksandra Prijović u Osijeku je održala prvi od pet koncerata. U jednom se trenutku spustila među publiku, a dogodila joj se i mala nezgoda. Dok je još bila na pozornici publika je primijetila da su joj pukle pantalone. Kada se vraćala na pozornicu njen tim joj je rekao što se dogodilo.

– Rekli su mi da su mi pukle pantalone, ali što sada, nema veze – rekla je pa nastavila da peva.

Prija je nosila “mugler”, a cena pantalona je 350 evra.

Podsetimo, specijalni gost bio je pevač Boban Rajović sa kojim je pevačica izvela numeru “Usne boje vina”, a u jednom momentu, pred kraj koncerta, na binu se popeo i Aleksandrin sin Aleksandar, koji je izrecitovao reči Prijine pesme “Dam, dam, dam” i oduševio masu.

Po završetku koncerta, Aleksandra je održala konferenciju za medije, gde se osvrnula na aktuelne natpise da su joj nastupi u pojedinim mestima Hrvatske, konkretno u Zadru, zabranjeni.

– Ja koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert – poručila je Aleksandra Prijović. Kurir.rs/24sata.hr/preuzeo I.L.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijoviiic)