Priji se na sceni pridružila majka, a njena najava će vas rasplakati! Borka sa kćerkom razvalila poznati hit

Showbizz

Priji se na sceni pridružila majka, a njena najava će vas rasplakati! Borka sa kćerkom razvalila poznati hit

Njih dvije su otpjevale veliki hit Osmana Hadžića “Ti mene ne voliš”, a kako je Prijina mama zakoračila na scenu – u hali je nastao haos, naravno pozitivni Nakon Rade Manojlović, mladoj muzičkoj zvijezdi Aleksandri Prijović na sceni se kao veliko iznenđenje prvi put pridružila njena majka, Borka Mihajlović. Poslije brojnih kolega, Prija je ugostila majku, koja je takođe pjevačica.

Njih dve su otpjevale veliki hit Osmana Hadžića “Ti mene ne voliš”, a kako je Prijina mama zakoračila na scenu – u hali je nastao haos, naravno pozitivni.

-Znamo da sam imala veliku čast da veliki broj mojih kolega dođe, da budu moji gosti, da budu moja podrška i svima sam neizmjerno zahvalna. Večeras je ovdje i večeras će na binu izaći moj najdraži gost, a to je moja majka Borka. Molim vas najveći aplauz za nju – uzviknula je Prija.

Nakon što je izašla i poljubila kćerku, Borka se obratila publici.

– Dobro veče Osijek, hvala vam što ste došli večeras u ovako velikom broju da podržite moju jedinicu, moju Aleksandru – rekla je Borka.

Nakon što su maestralo u duetu izvele hit, Prija se ponovo obratila publici.

– Ovo je za mene posebna noć. Ona je uvijek tu i nekako dugo sam razmišljala koji je to grad u kojem bi ona trebalo da zapjeva.Znam da je u ovom gradu godinama pjevala kada sam ja bila mala i jako sam srećna i ponosna što večeras zajedno stojimo na ovoj bini.  Mama hvala ti na svemu, znaš da te volim najviše na svijetu – rekla je Aleksandra dok se grlila sa majkom. (Telegraf.rs)