ŠOKANTNO! Majka ubijenog dječaka iz “Ribnikara” organizuje proslavu 15. rođendana svog sina: “Ljubavi, imam iznenađenje za tebe…”

Region

ŠOKANTNO! Majka ubijenog dječaka iz “Ribnikara” organizuje proslavu 15. rođendana svog sina: “Ljubavi, imam iznenađenje za tebe…”

U utorak, 5. marta, na sportskom aerodromu 13. maj u Zemunu biće proslavljen 15. rođendan Andrije Čikića, dečaka koji je 3. maja ubijen u OŠ “Vladislav Ribnikar”. Rođendan će proslaviti u krugu porodice, učenika, prijatelja, baš kao što je i nameravao da uradi prošle godine.

Njegova majka Suzana Stanković Čikić objavila je šokantnu objavu na svom Fejsbuk profilu.

“Ljubavi moja, biće kako si htela, kako smo zajedno planirali! I znaš, imam iznenađenje za tebe! Ne, ne mogu ti reći, jer ako ti kažem neće biti iznenađenje! Tvoje mama te beskrajno voli! “, napisala je ona.

Andrija Čikić jedna je od žrtava dečaka ubice koji je 3. maja pucao na svoje vršnjake u školi na Vračaru. Andrija je bio talentovani mladi pijanista i kompozitor, a njegovi roditelji svakodnevno dele njegove radove na društvenim mrežama i ponosno ističu ko im je sin.

Na suđenju roditeljima dečaka ubice iz OŠ “Vladislav Ribnikar ” govorio je otac Andrije Čikića, žrtve pucnjave u školi. Tokom svjedočenja, dječakov otac Miloš Čikić nije mogao da zadrži suze. Čikić je svoje svjedočenje započeo riječima da su od Andrijinog rođenja funkcionirali kao zajednica.

Nikada se nismo razdvojili i pored toga što imamo veliki stan i svako od nas ima svoju sobu. Čak i kada je neko nešto radio u svojoj sobi, vrata su bila otvorena. Većinu vremena provodili smo u dnevnoj sobi. Andrija je išao u muzičku školu, a voleo je da se mnogo druži. Andrija je od početka ravnopravan član porodice – rekao je Čikić.
Zatim je ispričao anegdotu.

– Sećam se kada mi je Andrija rekao: ” Ne planiraj ništa, trebaš mi posle posla”.

Isto je rekao i mojoj ženi. Pokupio sam ga nakon škole i stali smo na prvoj adresi koju je rekao. Bila je to prodavnica gvožđara. Ja sam sjedila u autu, a on je sa majkom otišao u radnju. Ono što su kupili, nisam vidio, stavili su u prtljažnik auta. Zatim smo otišli na drugu lokaciju, rekao je.

Bila je to zlatara. Onda je Suzana (majka dječaka u prvom autu) ostala u autu. Poklone je kupio svojim novcem. Kada sam mu rekao da ne troši na to, odgovorio je: “Želim da ti pokažem koliko mi znači sve što radiš za mene” – rekao je. blic.rs