Pijana za volanom usmrtila je mladu na dan vjenčanja: ‘Dogodi se, uživat ću u životu’

Region

Pijana za volanom usmrtila je mladu na dan vjenčanja: ‘Dogodi se, uživat ću u životu’

Sjela je za volan pijana i ubila mladu djevojku koja se baš tu večer udala. Iako je vjerojatno očekuje 25 godina zatvora, Jaime Lee Komoroski u telefonskom razgovoru iz kućnog pritvora sa svojom sestrom Kelsi, kazala je kako očekuje da će uskoro ”živjeti svoj najbolji život”, prenosi New York Post koji je u posjedu snimke poziva.

U telefonskom razgovoru ispričala je sestri kako vjeruje da će ”sve biti u redu”.

“Jako je smiješno. Kada se nalaziš u groznoj situaciji jako si pod stresom i uzrujana si. Ali kad prođe određeno vrijeme i kad pogledaš unatrag shvatiš da nije bilo potrebe za plakanjem i živciranjem. Sada sam sretna i sve će biti u redu. Nema potrebe da se živciram”, kazala je Jaime (26) svojoj sestri, navodi NYT.

Posjetimo, riječ je o nesreći koja se dogodila u aprilu prošle godine u Južnoj Karolini. Aricu (36) i Samanthi (34) bio je to najsretniji dan života. Vjenčali su se i proslavili su sa svojim najbližima. Potom su sjeli u kolica za golf i zaputili se u hotelsku sobu. U tom trenutku u njih se zabila pijana Jaime. Samantha je poginula na mjestu dok je Aric završio u bolnici s po život opasnim povredama. Jaime je bila toliko pijana da je tvrdila da se nešto zabilo u njen automobil i da ona nije ništa skrivila.

Jaime se trenutno nalazi u kućnom pritvoru i čeka ju suđenje po četiri točke optužnice, a terete je i za ubistvo iz nehaja.

“Loše stvari se događaju, ali važno je kako se postaviš u takvoj situaciji. Svemir nastavlja dalje, ja ću za dvije godine biti opet sretna”, samouvjereno govori Jaime svojoj sestri na telefon, prenose 24 sata.

“Nisam loša osoba. Nisam htjela da mi se ovako nešto dogodi. Zahvalna sam što sam živa”, plakala je Jaime svojoj majci na telefon, ali u razgovoru nikada nije spomenula žrtve svog nemara. n1info.ba