Udala se Sanja Stanković: Snimak otkriva ko je misteriozni mladoženja! (Video)

Showbizz

Udala se Sanja Stanković: Snimak otkriva ko je misteriozni mladoženja! (Video)

Sanja Stanković se udala u tajnosti. Voditeljka Red televizije je dobro krila dečka mjesecima unazad, ali i samu informaciju da staje na ludi kamen, pa je večeras mnoge iznenadila kada je na “Instagram story” podijelila snimke sa vjenčanja.

Zgodna plavuša je napokon našla sreću u ljubavi. To najbolje pokazuje što je izgovorila sudbonosno “da”. Po snimcima se može zaključiti da je svadba bila vesela. Torta na nekoliko spratova, šampanjac, vatromet, mladenka sa mikrofonom u rukama… Sve je to djelić Sanjinog svadbenog slavlja.

Inače, Sanja je krila dečka, nije ga eksponirala ni putem društvenih mreža, tako da je ovo prva prilika da vidimo mladića koji je osvojio njeno srce. Ona je izbjegavala i da govori o tome da li je neko osvojio njeno srce, pa je nedavno na rođendanu Milana Miloševića u izjavi za medije rekla: “Kad god pričam o svom privatnom životu, dosta toga se izjalovi. Ljudi ne vole tuđu sreću. Zato sam o svemu odlučila da ćutim, ali na mom licu možete sve da pročitate”, rekla je bivša zadrugarka na pitanje da li postoji neka ljubav u njenom životu.

Posljednji put kada je Sanja govorila o novom dečku bilo je to kada je otkrila da je od njega kupila stan. Izgleda da je upravo onaj muškarac kojem je Stankovićeva iskeširala novac za nekretninu ustvari muškarac njenog života.

– Upoznali smo tako što sam kupila stan od njega. Sve je krenulo spontano. Sve mi je nekako novo, jer ne znam kako da se ponašam sa osobom koja je “normalna”. Navikla sam na haos i onda naiđe osoba koja je mirna luka koja te smiruje i zapitaš se: “I šta sad? Šta da radim? Da li da bježim ili?” – ispričala je Sanja svojevremeno. (ekskluziva.ba)