ISPLIVALE EKSPLICITNE FOTKE HALIDA MUSLIMOVIĆA! Folker ljubavnici slao golišave slike iz kreveta u raznim pozama! (ŠOK FOTO)

Showbizz

ISPLIVALE EKSPLICITNE FOTKE HALIDA MUSLIMOVIĆA! Folker ljubavnici slao golišave slike iz kreveta u raznim pozama! (ŠOK FOTO)

Halid Muslimović poslednjih dana je glavna tema u medijima zbog suđenja sa bivšom ljubavnicom Sonjom Bakić koje još uvek traje, piše Kurir. Nove infomracije ugledaju svetlost dana, ali i fotografije u čiji posed je došla naša redakcija, a koje je popularni pevač slao svojoj bivšoj dragoj.

Iako je uveliko u sedmoj deceniji, popularni muzičar se ako je suditi po fotografijama dobro drži. Muslimović i Bašićeva su imali turbulentnu vezu, ali ako je suditi po fotografijama, pevač se nije libio da joj pošalje golišave slike iz kreveta u raznim pozama.

Inače, njih dvoje su se se posle nekoliko godina sreli na suđenju u Osnovnom sudu u Prijedoru po Sonjinoj tužbi. Ona tvrdi da joj Halid duguje 90.000 evra. Odluka suda kako će se ovaj slučaj završiti se još uvek čeka. Proces koji je nedavno održan u BIH trajao je nekoliko dana. Naša ekipa je pratila ceo proces koji je bio prilično turbulentan.

Bašićeva živi u Australiji i doputovala sa drugog kraja sveta da bi se izborila sa nekadašnjim partnerom. Kao dokaz je iznela poruke sa aplikacije vajber od 2015. do 2024. u vidu poruka koje je razmenjivala sa pevačem. Iz njih se jasno vidi da Halid više puta priznaje da joj duguje novac i da joj obećava da će isti vratiti u više mesečnih rata. kurir.rs