Lepa Brena NE SMATRA Prijovićku svojom NASLJEDNICOM – Otkrila detalje iz odnosa Filipa i Aleksandre

Showbizz

Lepa Brena NE SMATRA Prijovićku svojom NASLJEDNICOM – Otkrila detalje iz odnosa Filipa i Aleksandre

Lepa Brena nastupila je na Kopaoniku, a pred nastup se dotakla uspijeha Aleksandre Prijović, koja već mjesecima unazad puni hale i arene širom Evrope. Brena je tom prilikom otkrila da li Prijovićku smatra svojom nasljednicom.

-Niko od nas nema nasljednika, svi mi idemo nekim svojim originalnim putem – kazala nam je pjevačica. Aleksandra je u Real Madrid timu, Filip i ona su zaslužni za sve. On je pet godina prije svega ovoga napravio cijeli koncept njihove poslovne priče. Ona ima snagu da izdrži sve pritiske. Oni su dobar primjer kako se sve to radi – dodala je ona.

Ovo nije prvi put da Lepa Brena komentariše Aleksandrin uspijeh, pa je i ranije govorila:

-Mislim da je Aleksandra negde bila, kako da kažem, predodređena za tu priču, u nekoj sudbini, ali je ipak došla u ozbiljan tim, ona je došla u jedan Real Madrid – rekla je Brena ranije, koja je odala veliko priznanje Filipu Živojinoviću, sinu njenog muža Bobe Živojinovića.

Aleksandra je, podsjetimo, nedavno otkrila da li se nećkala kad ju je Filip zaprosio.

-Nisam se nećkala. Šokirala sam se, nisam očekivala. Mada mi je bio sumnjiv, rekoh ma nema šanse, sad će baš… Na plaži, sjedeli smo na peškiru. Bilo je jako lijepo, jako emotivno i pili smo koktele, pa smo zvali naše porodice, onda su svi plakali, naravno. Ko šta radi, mi plačemo! – istakla je Prija. (Srbija Danas/Blic/Prenela: K.L.)