Nevjerojatan obrat u kući Džinovića: Melina našla Harisove poruke s duplo mlađom ženom…

Showbizz

Nevjerojatan obrat u kući Džinovića: Melina našla Harisove poruke s duplo mlađom ženom…

Bosanskohercegovački pjevač narodne glazbe, Haris Džinović (72) u svojoj prvoj izjavi nakon razvoda od supruge Meline istaknuo je da prevareni muž zadnji sazna, aludirajući na to da je njegova bivša žena još za vrijeme braka našla drugog partnera.

No, kako prenose srpski mediji, čini se da ni Haris nije svetac. Za jednu njegovu aferu Melina je saznala prije tri godine, a kako saznaje Kurirov izvor, zbog toga su se žestoko posvađali. Radi se o djevojci duplo mlađoj od Meline, s kojom se Haris sastajao u obiteljskoj vili kad Meline i njihove djece nije bilo.

“Bez obzira što je Haris u godinama, on je veliki zavodnik. Ali, ni on nije cvjetić. Čuo sam kada je nedavno javno aludirao da se razvodi zbog toga što je on kao prevareni muž to posljednji saznao, ali mi nije jasno zašto ne kaže da je i on imao avanture dok je bio u braku. Žene s kojima se on tajno viđao nisu baš reprezentativne za javnost, ali je s njima provodio vrijeme. S jednom je mjesecima bio u kombinaciji. Ta je djevojka atraktivna, prijalo mu je to što ga sluša, a stalno joj se žalio na Melinu. Zamislite dođe vam djevojka i onda vi pričate s njom o ženi i to je glavna tema. Melina je za njegovu vezu saznala tako što je vidjela poruke u njegovom telefonu, nastala je svađa iako su već tada između njih bili zategnuti odnosi”, tvrdi izvor blizak Džinoviću za Kurir.

Dugo ništa ne funkcionira kako treba.

Podsjetimo, nakon što je kao bomba odjeknula vijest da se Melina i Haris razvode otvorila se i pandorina kutija tajni iz prošlosti. Zajednica poznatog para posljednje četiri godine ne funkcionira kako treba, ali su njih dvoje pokušavali u javnosti održati sliku sretnog para.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine, a u braku su dobili dvoje djece, sina Kana i kćer Đinu. Upravo je potonja prije tri godine ispričala da njeni roditelji ne spavaju u istim sobama, što je tada izazvalo buru na mrežama: “Priča po lajvovima kako Haris i Melina spavaju u odvojenim sobama. Ne razumijem kako može toliko intime iznositi javno”, glasi jedan od komentara na Twitteru.

No, ono što je sablaznilo Harisove pratitelje je najnoviji Đinin hir. Naime, nasljednica je u jeku brakorazvodne parnice odlučila, ni manje ni više, nego – povećati stražnjicu. Đina se, kako pišu srpski mediji, nedavno u jednoj privatnoj klinici odlučila na ovakav zahvat. Zbog komplikacija koje su se dogodile tijekom istog, došlo je do žestokog okršaja između njene mame i tate. Autor:G.B. dnevno.hr