Brutalna izjava Jovane Jeremić: “Svi koji me šalju kod psihijatra, treba prvo oni da odu! Za mene ima leka…”

Showbizz

Brutalna izjava Jovane Jeremić: “Svi koji me šalju kod psihijatra, treba prvo oni da odu! Za mene ima leka…”

Voditeljka Jovana Jeremić je često na meti komentara. Javnost intrigira kako njen privatni, tako i poslovni život. Poznato je da se u uživo emisiji dese neke neprijatne i nepredvidive situacije, te je Jovana sada otkrila kako se oseća kada joj se gosti posvađaju u jutarnjem programu.

– Neprijatno mi je. Ne radim rijaliti, već vrlo ozbiljnu emisiju koja pravi parodiju na lažni moral u društvu kojim smo inficirani. Jedna sam od retkih koja ruši tabue jer volim zvuk razbijanja predrasuda. To me pali. Obožavam da zaprepašćujem te lažne moraliste. Citiraću Isidoru Bjelicu, koja je rekla da radi samo ono što je zabavlja i da se malograđani sekiraju. To je i moja misija. Svi mogu da vode jutarnji program i čitaju sa “idiota”, ali samo ja mogu da objedinim poziciju i opoziciju, stare i mlade, moralne i nemoralne. Jer od svega toga pomalo imam i ja – rekla je voditeljka, pa otkrila kako reaguje kada joj kažu da joj je potreban psihijatar.

– Postoji citat da su u svetu nenormalnih samo ludi normalni. Danas je nenormalno kad ste iskren čovek i drugačiji, ali je normalno kad ste patološki lažov, prevarant ili ste javno u braku, a varate ženu. Živimo u izopačenom društvu. Svi koji mene šalju kod psihijatra treba prvo oni da odu na pregled. Ja uvek mogu da se dozovem, jer za mene leka ima, a oni ne vide svoje anomalije. Nismo isti jer nismo isto ulagali u sebe. Nemamo ista prava. Insistiram na privilegijama i protekciji zato što sam mnogo uložila u svoje obrazovanje. Imam moto da ono što pripada Jupiteru ne pripada volu – istakla je Jovana za Kurir.

Podsetimo, Jovana je nedavno u jutarnjem programu na TV Pink prokomentarisala transfer voditelja Ivana Ivanovića, o kome trenutno bruji cela Srbija. Jeremićeva je glumila da uživo u programu navodno razgovara sa Ivanovićem, pa mu se ovim rečima obratila:

– Joj, Ivan! Ivanoviću, pa ti gledaš emisiju? Ooo Ivanoviću, od kad ti to ustaješ ovako rano? Nema, promenio si televiziju, mora da se radi, a? Nema više spavanja do 12! Pa dobro, čovek se uči dok je živ. Šta treba? – rekla je Jovana i onda odglumila da ju je Ivan pozvao da gostuje kod njega u emisiji.

– Kaže da dođem kod njega u emisiju… Slušaj, moram da pitam Željka, ako mi Željko kaže da mogu, ja ću doći. Hajde, javiću ti. Srećno na novom poslu, sve ti je oprošteno – rekla je Jovana. (Telegraf.rs)