“IMAM LJUBAVNICE I DAN DANAS” Mile Kitić sve šokirao: Nada iz Čikaga mi je platila za INTIMNE ODNOSE, kupila mi je sat od 7.000$

Ispovijesti

“IMAM LJUBAVNICE I DAN DANAS” Mile Kitić sve šokirao: Nada iz Čikaga mi je platila za INTIMNE ODNOSE, kupila mi je sat od 7.000$

Pevač Mile Kitić je godinama u braku sa pevačicom Martom Savić. Njih dvoje imaju i uspešnu ćerku, Elenu Kitić koja važi za jednu od najvećih zvezda mlađe generacije.

– S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love, rekao je jednom prilikom Mile Kitić, prenosi Nova.

Ipak, pevač se nikada nije libio da prizna da je supruzi bio neveran, te je jednom prilikom otkrio i da u tom momentu ima ljubavnicu.

– Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam – rekao je Kitić, pa otkrio i najdublje tajne svojih kolega o kojima se do tada nije javno govorilo.

– Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne “izlete”. Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su “usputne stanice – rekao je on u emisiji “Premijera”. (Kurir / Blic / Nova / Preneo: Lazar Stanušić)