Poznati Srpski Voditelj Izjavio: Kada Žena Pređe 40-Tu Godinu Ona Više Nije Nizašta! Trebalo Bi Je Vratiti Odatkle Je Došla!

Zanimljivosti

Poznati Srpski Voditelj Izjavio: Kada Žena Pređe 40-Tu Godinu Ona Više Nije Nizašta! Trebalo Bi Je Vratiti Odatkle Je Došla!

Danas je normalno da svatko ima svoje profile na društvenim mrežama i blogove gdje objavljuje što želi, nema više cenzure bilo kakvih priča. U posljednje vrijeme u Srbiji su postale popularne razne stvari. Poznate javne osobe, profesori, liječnici ili glumci govore o raznim temama važnim za društvo. Prilikom gostovanja na Prvoj TV, psiholog iz Srbije Jovan Marić.

Obrušio se na žene rekavši kako su sada postale jedva podnošljive, ne rade ništa, malo im je stalo do obitelji i muževa, puno hodaju sa svojim drugaricama, također Živcira ga što žene malo kuhaju, odnosno svaki obrok za svoju obitelj, kao što je to bio slučaj u prošlosti. Naveo je da sada i muškarci kuhaju isto kao i žene, a možda čak i više od svojih žena.

Sve su više vremena davale sebi, previše vremena provode vani s prijateljima, druže se i šetaju, a sa svojim muževima komuniciraju vrlo malo. Naveo je da je muškarac u pedesetima još uvijek mlad i sposoban, dok su žene u to vrijeme bezvrijedne i treba ih mijenjati.

“Nikada mi neće biti jasno kako je došlo do ovoga da su žene sada glava porodice umjesto muškaraca” (Blic.rs)