(FOTO) MAJKA DANKE ILIĆ PETI PUT U POLICIJI Prvi put snimljena u javnosti poslije nestanka kćerke: Na saslušanje došla poslije muža, gotovo neprimijetno

Region

(FOTO) MAJKA DANKE ILIĆ PETI PUT U POLICIJI Prvi put snimljena u javnosti poslije nestanka kćerke: Na saslušanje došla poslije muža, gotovo neprimijetno

Majka nestale Danke Ilić, Ivana Ilić, došla je u policijsku stanicu u Boru gde je danas po peti put na informativnom razgovoru od nestanka ćerke u utorak popodne. Kako prenosi reporterka “Blica” sa lica mesta, majka nestale Danke Ilić je u policiju došla sama, a ušla je posle muža gotovo neprimetno, prolazeći iza kola.

Nekoliko koraka ispred nje bio je njeg suprug Miloš, otac Danke Ilić koji je u policiju došao u pratnji svoje porodice. Kako saznajemo, tužilaštvo je s obzirom na to da je majka Danke Ilić, poslednja imala kontakt sa devojčicom, naložilo detaljno veštačenje njenog telefona.

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo se juče u policijskoj stanici u Boru saslušavala na okolnosti nestanka ćerke.N Prema našim informacijama policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene ćerke.

Razgovori koje majka obavlja sa policijom i veštačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta već je u pitanju uobičajen pravac koja može dovesti i do toga da majka u potpunosti bude eliminisana iz dalje istrage.

Otac nestale Danke oglasio se kasno sinoć na Instagramu. On je objavio fotografiju svoje ćerke i time poslao poruku da se i dalje nada je devojčica dobro i da će biti pronađena živa i zdrava.

Kako je “Blic” juče objavio, nakon pregleda tunela dugog 4,5 kilometara, vatrogasci su spremi da pregledaju sve vodovodne i kanalizacione sisteme koji vode do Borskog jezera, a možda će morati da pročešljaju i celo jezero.

Policija je juče sa majkom male Danke išla na mesto gde je devojčica nestala. Urađena je rekonstrukcija kretanja i majka je policiji pokazala svaki detalj dana kada je mala Danka nestala. ekskluziva.ba