Prve komšije otkrile da li se na snimku iz Beča nalazi Danka: Ovu rečenicu su ponavljali iznova…

Region

Prve komšije otkrile da li se na snimku iz Beča nalazi Danka: Ovu rečenicu su ponavljali iznova…

Prvi komšija nestale Danke (2) koji sa porodicom Ilić deli sprat za Telegraf je otkrio da li se na snimku iz Beča nalazi nestala devojčica. Kao i ujak, ni ovaj čovek nije mogao sa sigurnošću da potvrdi da je reč o ćerki njegovih komšija.

Kako je napomenuo, kada bi ranije sretao malu Danku, ona je uglavnom bila u kolicima, pa nije mogao da stoprocentno potvrdi da je ona u pitanju.

“Daj Bože da je ona, baš liči”, ponavlja.

Još jedan komšija koji je naišao složio se sa komentarom da devojčica sa snimka podseća na Danku.

“Njena majka je uvek prolazila pored nas sa kolicima, a sa njenim bratom se čak nekad i poigram”, napomenuo nam je komšija.

Komšije su nam takođe otkrile i da ni Miloš, ni Ivana nisu boravili u stanu otkad je Danka nestala.

“Juče je Miloš samo kratko svratio i opet otišao”, kažu.

Prema poslednjim informacijama dobijenim iz MUP-a, devojčica Danka viđena je u pratnji dve Rumunke u Beču, a kako saznajemo, uslediće dve stvari na kojim policija sada radi! Kako Telegraf saznaje, policija sada intenzivno radi na identifikaciji i lociranju devojčice za koju se tvrdi da je Danka Ilić.

Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak. Predsednik Srbije danas je u Batajnici prokomentarisao rad policije na nestanku Danke Ilić, dvogodišnje devojčice, za kojom traje potraga već 6 dana.

“Hoću da se zahvalim policiji koja danonoćno radi. Kada se u pola tri kao noćas pojavio novi trag, oni izveste i mene. Do pola pet su svi na svojim mestima. Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život. Svakog bogovetnog dana. Nadam se da će uspeti da rasvetle i taj slučaj”, rekao je Vučić. (Telegraf.rs)