Ana Bekuta se oglasila povodom nestanka male Danke: Ima poruku za sve Srbe u Beču

Region

Ana Bekuta se oglasila povodom nestanka male Danke: Ima poruku za sve Srbe u Beču

Brojne poznate ličnosti danima kače objave na svojim društvenim mrežama koje se tiču male Danke Ilić (2), koja je nestala pre sedam dana. Cela Srbija se digla na noge kako bi je pronašli, a snimak koji je juče dospeo u javnost, a nastao je u Beču, beleži devojčicu za koju se sumnja da je mala Danka.

Iako još uvek nije zvanično potvrđeno da je zaista ona na snimku, šalje se apel svim ljudima koji se trenutno nalaze u Beču da dodatno obrate pažnju. Pevačica Ana Bekuta se priključila akciji, pa je podelila objavu o nestaloj Danki na svom Instagram profilu, gde je prati preko 167.000 ljudi.

Bekuta je podelila fotografiju nestale devojčice uz tekst da se mole svi Srbi u Beču da prijave policiji ako vide malu Danku Ilić.

Podsetimo, ovim važnim povodom oglasili su se i Sloba Radanović, Maja Berović, Dragana Mirković, Tea Tairović, Ceca i Anastasija Ražnatović, Breskvica i mnogi drugi. Inače i interpol je raspisao žutu potragu za nestala lica na kojoj se nalazi slika male Danke i podaci o njoj po kojima bi neko mogao da je prepozna. U pitanju su ušna resa i mladež tamne boje nepravilnog oblika na levoj nadlaktici. (Telegraf.rs)