DANIJELA JE PRVA ŽENA KOJOJ SU ODSEKLI NOS: Pukla preko 100.000 dolara na EKSTREMNE operacije, od zuba do kože! (FOTO, VIDEO)

Zanimljivosti

DANIJELA JE PRVA ŽENA KOJOJ SU ODSEKLI NOS: Pukla preko 100.000 dolara na EKSTREMNE operacije, od zuba do kože! (FOTO, VIDEO)

Holanđanka Danijela potrošila je ogromnu svotu novca da bi se podvrgla ekstremnim hirurškim zahvatima i preoblikovala telo. Danijela je na razne operacije kojima je preoblikovala telo potrošila 100.000 dolara. Preoblikovala je zube da liče na zube ajkule, ugradila implante u jagodice, čelo i iza ušiju, rascepila jezik, pa se čak podvrgla skarifikaciji – bolnom postupku rezanja kože i pravljenja crteža na njoj.

Idući korak dalje, Danijela se odlučila za amputaciju nosa. Ona je prva žena na svetu koja je podvrgnuta takvoj proceduri. U jednom intervjuu, Danijela je izrazila da je oduvek osećala potrebu da bude drugačija. Svoj put modifikacije započela je sa 18 godina tako što je napravila prve tetovaže i pirsing.

U razgovoru za linda.nl, ova 30-godišnjakinja je priznala da odluku da amputira nos nije lako donela. Ona je priznala da je procedura nepovratna i priznala da je prošla opsežnu psihološku pripremu, često se konsultujući sa svojim lekarom pre operacije.

Postupak, koji je trajao više od dva i po sata, nije bio potpuno bezbolan. Uprkos tome što je bila pod anestezijom, Danijela je bila svesna tog iskustva – osetila je rezove i naknadne šavove. Bez obzira na to, izuzetno je zadovoljna ishodom i brzo se oporavlja.

Suprotno očekivanjima, njen glas nakon operacije ostaje nepromenjen i diše kao i obično. Danijela koristi drištvene mreže da podstakne mlade ljude da prihvate svoju jedinstvenost i da se ne plaše promena. Ona se zalaže za modifikacije tela, ako su one način da se poboljša nečiji doživljaj sebe, prenosi Essa News. (Kurir.rs/Informer/T.J.)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 👽 🅣🅞🅧🅘🅘 👽 (@toxii.bodymod)